Handle for 499,- og få Nissegutt med på kjøpet!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Teknologiens premisser

samfunnskunnskap og vitenskapelig metode for ingeniører

Denne boka er skrevet som en lærebok i emnet Ingeniørfaglig yrkesutøvelse og arbeidsmetode på ingeniørutdanningene, og kan også brukes på andre samfunnsfag.

Boka vil også kunne være nyttig for ferdigutdannede ingeniører og andre som vil repetere eller oppdatere seg innen samfunnsfag og vitenskapelig metode, særlig innenfor de delene som er relevante for ingeniører og teknologer. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka er skrevet som en lærebok i emnet Ingeniørfaglig yrkesutøvelse og arbeidsmetode på ingeniørutdanningene, og kan også brukes på andre samfunnsfag.

Boka vil også kunne være nyttig for ferdigutdannede ingeniører og andre som vil repetere eller oppdatere seg innen samfunnsfag og vitenskapelig metode, særlig innenfor de delene som er relevante for ingeniører og teknologer.

Boka har et innledningskapittel som sier noe om teknologi og ingeniørfag generelt, og dernest er den delt i fire deler. Den første delen presenterer viktige utviklingstrekk i teknologiens historie - generelt og innenfor ulike områder - sett fra et tradisjonelt perspektiv. Den andre gir en innføring i ulike aspekter ved samfunnet ingeniøren opererer i - både de generelle og de som knytter seg spesielt til ingeniørens yrkesutøvelse. Tredje del er en innføring i vitenskapelige tenke- og arbeidsmetoder, mens del fire tematiserer vitenskapelig rapportering - gjennom forskningsdokumenter og muntlig formidling.Dette er en kompendieutgave som vil erstattes av en ferdig lærebok rundt årsskiftet 2022-2023.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
274
ISBN
9788205581883
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Teknologiens premisser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv