Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innovasjonskapasitet

Etablerte virksomheter må balansere mellom det de lever av i dag og det de skal leve av i fremtiden. Det å ivareta daglig drift og drive innovasjonsarbeid krever imidlertid helt ulike rammer. I denne boken ser vi nærmere på hvordan ledere kan bygge en muskel slik at de kontinuerlig evner å fornye seg og å bygge innovasjonskapasitet. Les mer

529,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Etablerte virksomheter må balansere mellom det de lever av i dag og det de skal leve av i fremtiden. Det å ivareta daglig drift og drive innovasjonsarbeid krever imidlertid helt ulike rammer. I denne boken ser vi nærmere på hvordan ledere kan bygge en muskel slik at de kontinuerlig evner å fornye seg og å bygge innovasjonskapasitet.
Bokens utgangspunkt er at innovasjon skapes gjennom interaksjon mellom mennesker i og rundt organisasjonen. Vi presenterer en rekke organisatoriske løsninger som på ulike måter legger til rette for innovasjon og fornyelse i den etablerte virksomheten. Vi trekker også på aktuelle caser for å synliggjøre hvor mye spennende som skjer på innovasjonsfronten i godt etablerte virksomheter i Norge og Norden.
Boken er aktuell for ledere og medarbeidere i privat og offentlig sektor som har et ansvar for å drive frem innovasjon og fornyelse i etablerte virksomheter. Den passer også godt for studenter, spesielt på kurs innenfor strategi-, organisasjons- og ledelsesfag.
Christine Meyer er professor i strategi og strategisk endring ved Norges Handelshøyskole (NHH). Christine har lang erfaring som toppleder og politiker i offentlig sektor og har strategiske endrings- og innovasjonsprosesser i private og offentlige virksomheter som sitt spesialfelt.
Inger Stensaker er professor i strategisk endring ved NHH. Hun underviser i og forsker på strategiske endrings- og innovasjonsprosesser og leder forskningsprosjektet RaCE - Radical Technology-Driven Change in Established Firms.
Rune Bjerke er tidligere konsernsjef i DNB, Hafslund og Scancem International. Han har også vært finansbyråd i Oslo kommune. I dag jobber han som rådgiver og coach, foruten å inneha ulike styreverv. Han er også tilknyttet NHH som Executive Adjunct in Residence.
Anne Cathrin Haueng jobber som konsulent og strategisk rådgiver for virksomheter og ledere innen strategiske endrings- og innovasjonsprosesser. Hun har forskningsbakgrunn fra NHH med doktorgrad innen strategiske endringsprogrammer og er tilknyttet forskningsprosjektet RaCE.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
315
ISBN
9788245037036
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innovasjonskapasitet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Varm is

Ole Mathismoen
Innbundet 
345,- 379,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv