Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Våge, vinne og vokse

Silje Landevåg er en ung gründer med en usedvanlig teft. Hun var bare 24 år da hun bygde opp en av Norges største nettbutikker, GetInspired, fra bunnen. Dette er hennes historie.

«Pappa, hvordan kommer jeg på landslaget? Ringer de meg, eller jeg dem?» Silje Landevåg var seks år og satt i baksetet på vei hjem fra håndballtrening. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 1 virkedag
Silje Landevåg er en ung gründer med en usedvanlig teft. Hun var bare 24 år da hun bygde opp en av Norges største nettbutikker, GetInspired, fra bunnen. Dette er hennes historie.

«Pappa, hvordan kommer jeg på landslaget? Ringer de meg, eller jeg dem?» Silje Landevåg var seks år og satt i baksetet på vei hjem fra håndballtrening. Det ble ikke landslaget for Silje. I stedet startet hun som 24-åring en av Norges første og største nettbutikker - før netthandel var vanlig. Med mot og teft brukte hun fremveksten av sosiale medier til rask og trygg vekst. I 2019 hadde GetInspired en omsetning på 270 millioner kroner. Silje solgte seg delvis ut for å fortsette gründerreisen som investor.

Å bygge et selskap byr på voksesmerter, utfordringer og ekstremt mye jobb. Samtidig som GetInspired vokste, fikk Silje to barn, gikk gjennom et samlivsbrudd og lanserte sin egen treningskolleksjon som hun gråtende måtte skrinlegge. Våge, vinne og vokse er en inspirerende gründerhistorie fra en av Norges mest suksessfulle kvinnelige gründere.

Boken inneholder også en gründerskole med konkrete råd til deg som oppstarter: hvordan skrive forretningsplan, valg av selskapsform, eierstruktur og voksesmerter med mer. Silje gir også råd om hvordan hun har taklet balansen i livet, med familie og barn kombinert med å drive egen virksomhet. En bok til inspirasjon, som kan motivere mange til å nå målene sine!

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
301
ISBN
9788205572836
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Våge, vinne og vokse
Format
22 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våge, vinne og vokse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv