Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Å gjøre en forskjell

refleksjoner fra en norsk utenriksminister

Å gjøre en forskjell er en invitasjon til en bred refleksjon omkring Norges posisjon, verdier og interesser i en tid da mange grunnleggende forutsetninger for internasjonal politikk er i endring. Med stort engasjement og bred kunnskap diskuterer utenriksminister Jonas Gahr Støre hvilke mål vi kan nå - og hva som vil skje om vi lykkes. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Å gjøre en forskjell er en invitasjon til en bred refleksjon omkring Norges posisjon, verdier og interesser i en tid da mange grunnleggende forutsetninger for internasjonal politikk er i endring. Med stort engasjement og bred kunnskap diskuterer utenriksminister Jonas Gahr Støre hvilke mål vi kan nå - og hva som vil skje om vi lykkes.

I denne boken gir Støre oss et sjeldent innblikk i hvordan norsk utenrikspolitikk formes og utøves. Han tar oss med på reiser til Arktis og Nord-Norge for å vise oss nordområdenes betydning. Han diskuterer hvordan arbeidet med energisikkerhet og klimasikkerhet vil påvirke utenrikspolitikken, og om nye utfordringer som oppstå når energinasjonen Norge engasjerer seg i nye land med en annen politisk kultur. Under en rundreise i Midtøsten leter han etter tiltak som kan dempe konfliktene i området. I Afrika ser han hvorfor helse må være en sentral del av utenrikspolitikken. Dessuten møter han den tyrkiske forfatteren Orhan Pamuk, tidligere statsminister i Storbritannia Tony Blair - og kommer med fire oppfordringer til den nye amerikanske presidenten. Underveis deler Støre sine inntrykk, betraktninger og analyser.

Å gjøre en forskjell er Jonas Gahr Støres tankevekkende bidrag til en fornyelse av norsk utenrikspolitikk.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
341
ISBN
9788202293307
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
Å gjøre en forskjell
Format
23 x 16 cm
Nr
9005315

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å gjøre en forskjell:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fyrsten

Niccolò Machiavelli
Paperback 
299,-
 

Dandy

Jan Guillou
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv