Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva vil russerne med Norge?

«Kan vi snakke om to gode naboer som forsøker å løse sine tvister i dialog og respekt, eller er de krigshissende trusler for hverandre? Bernhard L. Mohr ... klarer å gi dybde og klokskap til sin beretning.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Denne boken forsøker å finne ut hvorfor Norge tilsynelatende har havnet høyt på Kremls dagsorden. De russiske kildene er mange, fra topper i politikk og diplomati via journalister og eksperter til unge urbane russere. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager
Denne boken forsøker å finne ut hvorfor Norge tilsynelatende har havnet høyt på Kremls dagsorden. De russiske kildene er mange, fra topper i politikk og diplomati via journalister og eksperter til unge urbane russere. Boken tar også temperaturen på Russland anno 2020, et land der avstanden ser ut til å øke både mellom lederne og folket, og mellom generasjonene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
237
ISBN
9788202629090
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Kan vi snakke om to gode naboer som forsøker å løse sine tvister i dialog og respekt, eller er de krigshissende trusler for hverandre? Bernhard L. Mohr ... klarer å gi dybde og klokskap til sin beretning.»

Jon Rognlien, Dagbladet

«... ein av våre viktigaste formidlarar av kunnskap og innsikt om det nye Russland.» «Som dei fleste nordmenn som kjenner Russland frå innsida, har Mohr eit tvisynt forhold til det russiske. Han verken idealiserer eller fordømmer. Mohr underslår på ingen måte dei kritikkverdige og skremmande sidene ved Putins regime. Samstundes prøver han å forstå og formidla korleis verda ser ut frå russisk side.(...)Han leverer ikkje bastante konklusjonar, men framstillinga er til å bli klokare av.»

Tom Hetland, Stavanger Aftenblad & Bergens Tidende

«Han tar oss med bak fasadane, inn i heimane, inn i den russiske tenkemåten - langt forbi klisjeane om den vodkadrikkande, spontane, kjenslesterke og spontane russaren som er mest opptatt av å vise styrke. Russland er ikkje synonymt med Putins regime. At Mohr attpåtil har eit levande, drivande språk og er ein forteljar av rang, gjer boka til ein lesefest.»

Emil André Erstad, Vårt land

Kunders vurdering

F
Fred Petter – 26.07.2020

– Selv om man ikke helt får et klart svar på hva russerne vil med Norge, så var det veldig interessant å lese denne boken. Det gir også et mer balansert inntrykk av Russland enn det folk flest har og at det er forskjell på folket og politiske ledelse. Anbefales for alle som vil forstå mer om vår store nabo.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva vil russerne med Norge?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

London

Nazneen Khan-Østrem
Innbundet 
390,- 429,-

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv