Aksjeskolen - 
      Finn Øystein Bergh

Aksjeskolen

«Denne boka gir deg det du trenger av kunnskap for å navigere i aksjemarkedet - og verktøyene for å finne morgendagens vinnere.»

«Aksjeskolen» gir deg en grundig innføring i aksjer og børs, så du kan forstå hva som foregår i markedet og hvorfor. Boken er så lettfattelig at den er en glede å lese. Samtidig er den så dyptpløyende at også profesjonelle aktører har noe å lære. Les mer
Vår pris
289,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 289,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

«Aksjeskolen» gir deg en grundig innføring i aksjer og børs, så du kan forstå hva som foregår i markedet og hvorfor. Boken er så lettfattelig at den er en glede å lese. Samtidig er den så dyptpløyende at også profesjonelle aktører har noe å lære. Boken gir deg både et innblikk og et dypdykk i alt som dreier seg om aksjemarkedet; fra vurdering av enkeltaksjer til mer generelle råd og tips. Her kan du lese om porteføljeteori, markedets psykologi, viktige nøkkeltall, snurrigheter i aksjemarkedet og risiko og avkastning på kort og lang sikt. Samt mye annet du kan ha nytte av å vite om du virkelig vil forstå aksjemarkedet og kanskje tjene penger på det. «Aksjeskolen» er en kraftig revidert og fullstendig oppdatert utgave av salgssuksessen med samme navn som kom ut første gang i 1994.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788215049731
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 14.0 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger