Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Aksjeskolen

Denne boken er nødvendig lesning for deg som ønsker å lære mer om aksje.investeringer, enten du er nybegynner, viderekommen eller avansert.
I Aksjeskolen viser Nordnet-analytiker Roger Berntsen og showmann og investor Alex Rosén blant annet:

- hvordan jevnlige og disiplinerte aksjeinvesteringer dramatisk kan øke din kjøpe. Les mer

453,-

498,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Denne boken er nødvendig lesning for deg som ønsker å lære mer om aksje.investeringer, enten du er nybegynner, viderekommen eller avansert.
I Aksjeskolen viser Nordnet-analytiker Roger Berntsen og showmann og investor Alex Rosén blant annet:

- hvordan jevnlige og disiplinerte aksjeinvesteringer dramatisk kan øke din kjøpe.kraft og dine verdier over tid

- hvor lett det er å sette opp en meglerkonto og begynne å handle verdipapirer

- et knippe «sjø- og fjellvettregler» som reduserer risikoen for tap i aksjemarkedet

- det Albert Einstein kalte «verdens åttende underverk», renters rente-effekten

- hvordan børsfall og frykt blant investorene med jevne mellomrom gir fantastiske kjøpsmuligheter

- hvordan endringer i rentenivået kan ha en kraftig effekt på prisingen av aksjer

- hvordan du bruker fundamental, kvalitativ og teknisk analyse til å avdekke de beste investeringene

- hva vi kan lære av superinvestorer som Warren Buffett, Olav Thon og Arne Fredly

I tillegg til å dele Roger Berntsens uvurderlige innsikt, basert på mer enn 30 års erfaring i finansmarkedet, inneholder Aksjeskolen en rekke anekdoter og observasjoner fra Alex Roséns til tider svært fargerike liv. Vi lover at du ikke kommer til å kjede deg!

Medlemsvurdering:
En grunnleggende innføring i aksjeinvesteringer. Har ingenting med daytrading og grafer. Bra for nybegynnere og inneholde noen få historier fra Alex Rosen og Roger Berntsen. Lære litt om renters rente effekten fra Albert Einstein. I boken står det at kjøp av aksjer opprettholder kjøpekraften. Husk at for å opprettholde kjøpekraft må du investere ca 100 000 kroner i utbytte aksjer som gir deg ca 1000 i profitt per måned eller kvartalvis. For å finne aksjer anbefaler at dere bruker stock screener fra Finviz. Bruk Youtube til å lære dere å bruke screening verktøyet. I denne boken lærer du om aksjemarkedet og aksjeinvesteringer. Ønsker du daytrading og grafer må du rett og slett kjøpe en annen bok. Aksjeinvestering er langsiktig buy and hold. Daytrading er kortsiktig gevinst buy low and sell high med variasjon av shorting og options selling. Boken anbefales. Du lærer kun om aksjemarkedet og aksjeinvesteringer. Men du blir ikke millionær ved første øyekast for å være helt ærlig og realistisk med dere. Liker boken og er skrevet på en oversiktlig måte.

Cong

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
241
ISBN
9788271464196
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

C
Cong – 05.10.2023

– En grunnleggende innføring i aksjeinvesteringer. Har ingenting med daytrading og grafer. Bra for nybegynnere og inneholde noen få historier fra Alex Rosen og Roger Berntsen. Lære litt om renters rente effekten fra Albert Einstein. I boken står det at kjøp av aksjer opprettholder kjøpekraften. Husk at for å opprettholde kjøpekraft må du investere ca 100 000 kroner i utbytte aksjer som gir deg ca 1000 i profitt per måned eller kvartalvis. For å finne aksjer anbefaler at dere bruker stock screener fra Finviz. Bruk Youtube til å lære dere å bruke screening verktøyet. I denne boken lærer du om aksjemarkedet og aksjeinvesteringer. Ønsker du daytrading og grafer må du rett og slett kjøpe en annen bok. Aksjeinvestering er langsiktig buy and hold. Daytrading er kortsiktig gevinst buy low and sell high med variasjon av shorting og options selling. Boken anbefales. Du lærer kun om aksjemarkedet og aksjeinvesteringer. Men du blir ikke millionær ved første øyekast for å være helt ærlig og realistisk med dere. Liker boken og er skrevet på en oversiktlig måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aksjeskolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 
Nemi
Ny!

Nemi

Lise Myhre
Paperback 
79,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv