Investeringsguiden - Lasse Meholm

Investeringsguiden

De fleste er ofte stilt overfor investeringsvalg, enten det gjelder aksjer, eiendom eller sparing i pensjonsfond. De færreste har imidlertid tilstrekkelige kunnskaper om de valgene de foretar. Investeringsguiden dekker et bredt spekter av finansielle instrumenter. Les mer
Vår pris
298,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 298,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

De fleste er ofte stilt overfor investeringsvalg, enten det gjelder aksjer, eiendom eller sparing i pensjonsfond. De færreste har imidlertid tilstrekkelige kunnskaper om de valgene de foretar. Investeringsguiden dekker et bredt spekter av finansielle instrumenter. Formålet med boken er ikke å gi en dyptgående utredning av hvert finan-sielt instrument, men en god innledende oversikt over de alternativer som finnes. Denne boken dekker blant annet:
investeringsvalg som aksjer, obligasjoner, eiendom, fond og opsjoner
risikostyring
teknisk og fundamental analyse
skatt og pensjon.
Investeringsguiden er boken for deg som ønsker å vite litt mer om de investerings-valgene du tar før du foretar investeringene. Den gir deg en god innføring i hvert enkelt tema slik at du er bedre rustet til å foreta veloverveide investeringsbeslutninger.

Lasse Meholm har arbeidet i finans- og verdi-papirmarkedet siden 1986. Med bakgrunn både fra IT og finans arbeidet han 4 år i PwC, før han startet selskapet Tazett som ble markeds-leder i Norge med datasystemer for finansielle investorer, banker og fondsselskaper. Mer enn 50 % av omsetningen i Tazett ble ekspor-tert til finansmarkedet utenfor Norge. Han solgte Tazett i 2000 og startet FinanceCube i 2002, som i 2006 fikk kreativitets--prisen av den Norske Dataforeningen for en innovativ sky-basert tjeneste for finansielle rådgivere og «private banking», den første i Europa, med kunder i seks land. FinanceCube ble solgt i 2012, og Lasse har siden 2013 arbeidet i bank, først som konsulent, så som ansatt med strategi for IT, digital banking, Block-chain og fintech-selskaper i Nordea. Fra mars 2017 som forretningspartner for digitalisering i DNB, med spesielt fokus på sparing, investering og pensjon. Denne boken er en nyutgivelse av Investerings-guiden utgitt i 2004.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hegnar media
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 230
ISBN: 9788271463557
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger