Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Midtøsten midt iblant oss

hvordan regimene i Iran, Egypt og Saudi-Arabia ødelegger integreringen i Europa

Carl Schiøtz Wibye, forfatteren av den kritikerroste Terrorens rike, frykter den islamistiske fremrykningen. I Midtøsten midt iblant oss retter han - uten berøringsangst - blikket mot hvordan den påvirker våre hjemlige forhold. Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Sendes innen 1 virkedag
Carl Schiøtz Wibye, forfatteren av den kritikerroste Terrorens rike, frykter den islamistiske fremrykningen. I Midtøsten midt iblant oss retter han - uten berøringsangst - blikket mot hvordan den påvirker våre hjemlige forhold.

Antallet muslimer i Europa nærmer seg 30 millioner. I Midtøsten er befolkningsveksten eksponentiell i mange områder. Samtidig er det knapphet på både ressurser og reformvilje. Dette har ført millioner av arbeidsløse og frustrerte unge menn på flukt mot et Europa som verken evner eller ønsker å ta dem imot.

I Midtøsten midt iblant oss beskriver Wibye hvordan særlig tre regimer - Egypt, Saudi-Arabia og Iran - vanskeliggjør integreringen av muslimer i Europa. Iranske regimetilhengere, egyptiske ekstremister og det saudiske presteskapet har stått bak en massiv propagandakampanje for radikal islam i de europeiske innvandrermiljøene. Som resultat har moskeer også i Norge aktivt motarbeidet verdier som likestilling, menneskerettigheter og demokrati.

For å være bedre rustet til en offentlig meningsutveksling, og for å kunne håndtere integreringen, trenger vi mer kunnskap om historie, tradisjoner, holdninger og kultur i Midtøsten. Midtøsten midt iblant oss er en brannfakkel av en bok, som garantert vil føre til debatt - og innsikt

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
407
ISBN
9788205567054
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
23 x 15 cm
Nr
8213011

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Midtøsten midt iblant oss:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-

Livet

Keith Richards
Innbundet 
363,- 399,-
 
Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv