Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ladeboken

Ladeboken er unik i skandinavisk sammenheng og er uten sidestykke det mest pålitelige bokverk om hjemmelading! Samtlige av bokens ladninger er testet av Norges ledende våpenspesialister, med Jørund Lien i spissen. Les mer

500,-

549,- Spar: 49,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Ladeboken er unik i skandinavisk sammenheng og er uten sidestykke det mest pålitelige bokverk om hjemmelading! Samtlige av bokens ladninger er testet av Norges ledende våpenspesialister, med Jørund Lien i spissen.

I Ladeboken finnes gjennomtestede ladedata for 115 riflepatroner og 27 pistolpatroner. Boka inneholder en instruksjonsdel som blant annet tar for seg sikkerhet, valg av utstyr, valg av krutt og laderutiner. Siste halvdel av boka inneholder historikk om hver patron, samt ladedata med relevante krutt og kuler.

I Ladeboken utgave 8 har vi frisket opp en rekke av de eksisterende patronene med nye kuler og nye krutt. Vi har dessuten tatt for oss 8 patroner som er nye fra forrige utgave av Ladeboken. Det er 17 Remington Fireball, 220 Swift, 6,5 Creedmoor, 6,5-300 Weatherby, 270 Weatherby Magnum, 300 Norma Magnum, 338 Lapua Magnum og 416 Taylor. I Ladeboken finnes nå gjennomtestede ladedata og historikk for 115 riflepatroner og 27 pistolpatroner, alle aktuelle kruttsorter og de mest relevante kulene.

I tillegg har boka som før en stor og gjennomillustrert veiledningsdel for sikker hjemmelading, et stort kapittel om konkurranseskyting, mye om lyddemper, pipelengde & hastighet, samt et omfattende kapittel om ytreballistikk. God fornøyelse!
Ladeboken er ett absolutt must for alle som driver med hjemmelading.

Detaljer

Forlag
Egmont Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
492
ISBN
9788272272844
Utgave
8. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
21 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ladeboken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Bål

Yngve Ryd
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv