Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Et liv på vår planet

mitt vitnesbyrd og en visjon for fremtiden

«Som i alle gode bøker av dette slag forklarer forfatteren sammenhenger i naturen som kan gi leseren den plutselige innsiktens herlige kribling i håndflatene.»

Aftenposten

Et liv på vår planet er en sterkt personlig fortelling om endringene som har skjedd i verden siste hundre år, omtrent like lenge som David Attenborough har levd på kloden. Hvordan gjorde vi vår største feil, utryddet nesten halvparten av klodens dyre- og naturliv? Og hvordan, hvis vi handler nå, kan vi rette opp mange av feilgrepene våre? Vi har én siste sjanse til å redde verden og gjenopprette den fantastiske planeten vi arvet. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Et liv på vår planet er en sterkt personlig fortelling om endringene som har skjedd i verden siste hundre år, omtrent like lenge som David Attenborough har levd på kloden. Hvordan gjorde vi vår største feil, utryddet nesten halvparten av klodens dyre- og naturliv? Og hvordan, hvis vi handler nå, kan vi rette opp mange av feilgrepene våre? Vi har én siste sjanse til å redde verden og gjenopprette den fantastiske planeten vi arvet.

Medlemsvurdering:
En selvopplevd fortelling om det fantastiske livet på kloden vår. Det skaper både fortvilelse og samtidig håp for naturen og den tiden vi lever i nå. Denne boka gjorde et dypt inntrykk på meg.

Inger Marie Norendal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202700966
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Life on earth

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Som i alle gode bøker av dette slag forklarer forfatteren sammenhenger i naturen som kan gi leseren den plutselige innsiktens herlige kribling i håndflatene.»

Bjørn Gabrielsen, Aftenposten

«David Attenborough tegner i Et liv på vår planet en storslagen, nærmest teologisk fortelling om jordklodens historie og de spor menneskeheten etterlater seg.»

Ola Hegdal, nrk.no

«Han ville formidle livets magi, og det har han klart, kanskje bedre enn noen annen.»

Torbjørn Ekelund, Harvest

Kunders vurdering

L
Lynn – 28.07.2021

– Et liv på vår planet

I
Inger Marie Norendal – 27.07.2021

– En selvopplevd fortelling om det fantastiske livet på kloden vår. Det skaper både fortvilelse og samtidig håp for naturen og den tiden vi lever i nå. Denne boka gjorde et dypt inntrykk på meg.

K
Kristin Alver Hordnes – 27.07.2021

– Med tyngde og kunnskap gjennom et langt liv, tegner Attenborough et dystert bilde av fremtidsutsiktene til menneskeheten. Samtidig er løsningene han skisserer tilsvarende optimistiske. Interessant og lettlest bok som gir ny kunnskap om natur og sammenhenger. Absolutt verd å lese!

S
Solgunn Strand – 27.07.2021

– Lettlest. Har fyldige referanser til forskning. Inspirerer meg til å kartlegge planter i artsobservasjoner.no.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et liv på vår planet:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv