Duk rutete rød 150x350

Lexington

Lun og hjemmekoselig, rutete duk. Les mer
Vår pris
1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1165,-

Vår pris: 1295,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1165,-

Mer om produktet

Få ting sier jul mer enn en innbydende, rød duk på spisebordet. Rutemønsteret i ulike farger tilfører en avslappet stil og er perfekt for deg som ikke liker et «stivt» festbord. Duken er lun, tidløs, og passer like godt til mønstrede som ensfargede serviser. Det aller beste er at duken ikke har noe utpreget julemønster – ingen nisser, hjerter eller reinsdyr – så denne kan du faktisk bruke helt til påske!

Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Den perfekte måten å skape det koselige uttrykket på, er ved å fylle sofaen med festlige putetrekk i julens farger. Ruter, på sengetøy, kjøkkenhåndklær og duker, tilfører enda mer lunhet og kos til hjemmet. Årets julekolleksjon holder seg innenfor den tradisjonelle fargepaletten, med rødt, grønt, hvitt og gull.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 150x350 cm

Fakta