Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Engel på vippehuske forsølvet

169,-
Sendes innen 2 virkedager

Klassisk julepynt med en kunstnerisk vri.
Rosendahls Karen Blixen Christmas-serie er for mange selve symbolet på den koselige og tradisjonelle julen – gjennomsyret av historie og julesymbolikk som fortsetter å spre juleglede.

Ole Kortzau laget sin første Karen Blixen-julepynt i 2007. Og hvert år tilføyes det ny hengepynt til kolleksjonen, laget i samme spesielle, håndlagde kvalitet og med så stor omhu og oppmerksomhet på detaljer at hver hengepynt ser ut som et lite kunstverk i seg selv, belagt med ekte sølv og gull.

2023-kolleksjonen inneholder dette sølvbelagte motivet med en engel og en nisse på en vippehuske. I Ole Kortzaus kjærlige og kreative håndverk er det naturlig at nisser og engler leker sammen. De er jo tross alt barn! Som de andre små hengende dekorasjonene i serien, er de ca. 7 cm høye. Motivene i Karen Blixens Jul er ofte en kjærlighetserklæring til hvordan barn opplever julen. Men selv om Ole Kortzaus julehistorier er basert på virkeligheten, er de faktisk ikke ekte. Derfor er motivene alltid litt pompøse. De er alltid litt eksentriske, litt merkverdige.

Ole Kortzau vil at vi skal stoppe opp, ta en pause – og oppdage alle de klassiske karakterene på en annerledes måte.

Produktet får patina over tid. Leveres i vakker gaveeske.

Mål: høyde 7,5 cm

Merk: Ikke bruk pussemiddel.

Nr: 8220263

Kunders vurdering

Flere produkter fra Karen Blixen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv