Julegleder 2020 -

Julegleder 2020

«... alt fra Tove Jansson og Alf Prøysen til Lars Mytting og Agatha Christie. Dessuten får man hjernetrim, julequiz og kryssord, i tillegg til oppskriften på en nisselue og på hvordan du baker lussekatter og lager julegløgg. Med andre ord litt av hvert å fordrive tiden framover med.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5

Førjulsdagene er fylt av forventning og forberedelser. I juleheftet Julegleder er det julestemning på hver side, med de fineste julefortellingene for store og små, julesanger, småstoff om jula, quiz, oppgaver og kryssord for hele familien!

Les mer
Vår pris
169,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 169,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Julegleder 2020

Finn deg en stille krok der du kan lese i ro og mak. Her er «a Christie for Christmas» – et godt, gammeldags julekrimmysterium av Agatha Christie med plumpudding og det hele, småstoff om advent, nisselua, Lucia og fjøsnissen, juledikt, oppskrifter og mye mer.

Bli med til et nedsnødd Mummidalen, inn i storstua på Balsgården der tante Pose stikker kjepper i hjulene for alle som prøver å kose seg litt, følg foreldreløse Simen, som drømmer om at han også skal få en julegave og mye mer. Adventsversene og juleevangeliet er selvfølgelig med, sammen med Lars Mytting, Linn Skåber og Lisa Aisato, Helga Flatland, Herman Wildenvey, Agatha Christie, Trygve Skaug, Gulraiz Sharif, Albert Camus, Viktor Rydberg, Vera Henriksen, Inger Hagerup, Gabriel Scott og Tove Jansson. Anne Gaathaug har laget julequiz, du kan strikke din egen nisselue etter oppskriften i juleheftet, det er trim for hjernen og kryssord med flotte premier.

Masse julemoro for store og små!

God jul fra alle oss til alle dere <3

 

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Geir Flatøe, Stavanger Aftenblad

FAKTA
Utgitt:
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788252591507
Format: 30 x 21 cm
Nr: 8170037
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger