Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På BA-HR bakke

en varslers historie

BA-HR er et av Norges mektigste advokatkontorer. Det er også finansielt avhengig av Kjell Inge Røkke. Noen i BA-HR var derfor villige til å trikse med tidligere helseminister Tore Tønnes konsulentregninger for arbeid utført for industrikongens selskap. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
BA-HR er et av Norges mektigste advokatkontorer. Det er også finansielt avhengig av Kjell Inge Røkke. Noen i BA-HR var derfor villige til å trikse med tidligere helseminister Tore Tønnes konsulentregninger for arbeid utført for industrikongens selskap. Kari Breirem var ikke villig til det. Etter internt press, trusler og ydmykelser ble hun avskjediget - i full offentlighet. Tore Tønne døde, mediene ble kneblet, en BA-HR-partner fikk 50 000 kroner i forelegg, og flere år senere mottok Røkke Peer-Gynt-prisen. Breirems historie viser at mye burde vært annerledes.

Kari Breirem er senere blitt det norske symbolet på varsleren - uredd og sannhetssøkende. På BA-HR bakke er hennes personlige beretning om hva som egentlig skjedde.

Medlemsvurdering:
En fantastisk beskrivende bok. Hun er nok dessverre ikke den eneste som har måttet bøye seg for "makten" og leve med et ikke helt rettferdig utfall av en sak. Spennende helt til slutt.

Ellen Kolstø Hilmersen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
211
ISBN
9788274889422
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
Ellen Kolstø Hilmersen – 26.05.2020

– En fantastisk beskrivende bok. Hun er nok dessverre ikke den eneste som har måttet bøye seg for "makten" og leve med et ikke helt rettferdig utfall av en sak. Spennende helt til slutt.

E
Ellen Kolstø Hilmersen – 16.05.2020

– En godt skrevet bok fra virkeligheten. Bare synd at virkeligheten kan være enda værre.

R
Roy Mortensen – 23.12.2009

– I boken "På BA-HR bakke" forteller tidligere direktør Kari Breirem om sine opplevelser i ett av Norges største advokatfirmaer. Uten å røpe mer enn det bokens vaskeseddel sier, handler det om da hun etter fire år gode år i firmaet oppdaget en meget tvilsom forbindelse mellom advokatfirmaet, Kjell Inge Røkke og Tore Tønne. Dette førte til et medierace uten sidestykke. Boken har alt. Her finner du psykopaten, politikere, tvilsomme advokater, Økokrim, m.m. For den som bare har fått historien fra avisene kan det være spennende lesning å få vite hva som egentlig skjedde i kulissene, og hvorfor en alvorlig forbrytelse som Breirem varslet om, kokte bort i en skarve liten bot. Amerikanerne sier "money talks". Dette er boken som avslører hvordan høytstående politikere i Norge, advokater og næringslivsledere pleier nære bånd til hverandre, og ikke minst, hvordan pengemakta taler i Norge

R
Roy R – 19.12.2008

– I boken "På BA-HR bakke" forteller tidligere direktør Kari Breirem om sine opplevelser i ett av Norges største advokatfirmaer. Uten å røpe mer enn det bokens vaskeseddel sier, handler det om da hun etter fire år gode år i firmaet oppdaget en meget tvilsom forbindelse mellom advokatfirmaet, Kjell Inge Røkke og Tore Tønne. Dette førte til et medierace uten sidestykke. Boken har alt. Her finner du psykopaten, politikere, tvilsomme advokater, Økokrim, m.m. For den som bare har fått historien fra avisene kan det være spennende lesning å få vite hva som egentlig skjedde i kullissene, og hvorfor en alvorlig forbrytelse som Breirem varslet om, kokte bort i en skarve liten bot. Amerikanerne sier Money talks. Dette er boken som avslører hvordan høytstående politikere i Norge, advokater og næringslivsledere pleier nære bånd til hverandre, og ikke minst, hvordan pengemakta taler i Norge.

Oppdag mer

Bøker som ligner på På BA-HR bakke:

Ekko

Rita Nilsen
Innbundet 
305,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv