Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På godt norsk

klarspråk i jussen

Klarspråk handler om hvordan man skriver forståelige og brukervennlige tekster, og er et tema som engasjerer mange. Men hva er egentlig klarspråk, og hvorfor er det så viktig for jurister? På godt norsk: Klarspråk i jussen er ei praktisk innføringsbok for deg som vil lære å skrive klare og overbevisende juridiske tekster. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Klarspråk handler om hvordan man skriver forståelige og brukervennlige tekster, og er et tema som engasjerer mange. Men hva er egentlig klarspråk, og hvorfor er det så viktig for jurister? På godt norsk: Klarspråk i jussen er ei praktisk innføringsbok for deg som vil lære å skrive klare og overbevisende juridiske tekster.
Boka inneholder en rekke praktiske tips om hva du kan gjøre for å forbedre språket ditt og dermed bli mer overbevisende når du argumenterer. Du finner blant annet råd om formuleringer, ordvalg og grammatikk, men boka tar også for seg bredere tema slik som avsnittsbruk og oppbygning av argumenter.

Boka er særlig tiltenkt jusstudenter, men den vil også være nyttig for ansatte i forvaltningen og andre med eller uten juridisk utdannelse.
Emilie Marie Weiseth er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og LL.M. fra Lancaster University. Som arbeidsgruppeleder ved Universitetet i Bergen har hun undervist førsteårsstudenter, og hun har arbeidet for Statsforvalteren og som utreder i lagmannsretten. Hun er også artikkelforfatter for Lille norske leksikon.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788245043747
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
På godt norsk
Format
22 x 14 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På godt norsk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

T-banen

Erlend Grøner Krogstad
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv