Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

EM77 termokanne 1l stål

Finnes i disse fargene:

1299,-
Utsolgt

Kjent og kjær termokanne som de aller fleste har skjenket seg en kopp rykende varm te eller kaffe fra! Erik Magnussens produkter er stilt ut på museer verden over. Han har mottatt utallige priser for sin brukskunst. Steltonkannen er et av hans mest kjente og elskede design. Kannen rommer hele 8 kopper – perfekt til helgefrokosten, middagsselskap eller kaffepause i solveggen.

Termokannen ble skapt i 1977, og er en av Steltons mestselgende design gjennom tidene. Det medfølger to lokk, et for servering og et for transport. Dette gjør kannen til et praktisk 2 i 1-produkt, like anvendelig på skogtur som på frokostbordet!

Volum: 1 liter
Materiale: plast, med beholder av glass
Høyde: 30 cm

 

 

Nr: 2542862

Kunders vurdering

I
Ingrid Olsen Sandvold – 20.03.2017

– Har alltid ønsket meg en slik, og da jeg fikk 30 % rabatt var jeg ikke i tvil.. Har ikke testet den enda, så derfor "kun" fire stjerner.

E
EL – 26.05.2009

– Steltonkannen av stål er en meget pen kanne, og tar seg godt ut på alle kaffebord. Stål er en nøytral farge som passer til de fleste borddekninger. Kannen er meget god å helle fra, drypper ikke og holder varme drikker varme riktig lenge. Selv halvfull kanne holder seg varm mange timer. Lokket er meget praktisk, man slipper å skru og trykke slik man må gjøre med de fleste andre kanner. Enklere kan det ikke bli. Kvaliteten er det ingenting å si på, men så er da prisen også temmelig stiv. Her betaler man godt for merkenavnet. Steltonkannene kommer i mange forskjellige farger, men stål er etter min mening den peneste, og den som ser mest eksklusiv ut. Her får man pen brukskunst som man kan bruke daglig. Hver og en av oss må avgjøre hvor dypt en vil grave i lommeboken for å unne seg selv litt hverdagsluksus.

B
Beata – 08.02.2009

– Dette er hva jeg kaller en ekte kaffekanne! Stelton er kvalitet, design og brukervennlighet, alt er på topp! Denne Stelton-kannen er i stål som holder godt på varmen og ser kjempestilig ut. Du kan jo speile deg og omgivelsene i den blanke overflaten! Og i tillegg, hvis du skulle komme til å miste den i gulvet, får den ikke så mye som en skramme! Lokket er lett å ta av og på, og kannen er enkel å betjene. Men denne kanna er verd pengene først og fremst på grunn av sitt unike og flotte deign, og høye kvalitet, og da gjør det ikke noe om prisen er litt høy. Dette er en klassiker som alle norske hjem vil ha godt av!

S
S – 06.12.2008

– Dette er en kaffekanne med en design så berømt og elsket at nettopp Stelton-kannen har blitt hyllet og utstilt på museer verden over. En slik ære kommer ikke uten grunn, da dette er en kanne som med rette blir hyllet som en gigant innen både design og kvalitet. Det er først og fremst designen man vil legge merke til, med et utseende som blander det moderne, tidløse og klassiske. Men på samme tid er kvaliteten meget god, da varmt drikke, garantert vil holde seg varmere enn man er vant med i forhold til en standard kaffekanne. Prisen kan kanskje virke noe høy, men det er viktig å tenke over mengden kvalitet, men ikke minst design man mottar ved å investere i dette produktet. Derfor er dette et kjøp som absolutt kan anbefales, som en påskjønnelse til seg selv eller en meget eksklusiv gave til en spesiell anledning.

Flere produkter fra Stelton:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv