Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

I veiledningens landskap

innføring i veiledning og rådgivning

I veiledningens landskap gir en innføring i de viktigste modellene innenfor pedagogisk veiledning. I alt ti forskjellige modeller blir presentert med historisk bakgrunn, sentrale begreper, perspektiv på veilederrolle og metoder. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I veiledningens landskap gir en innføring i de viktigste modellene innenfor pedagogisk veiledning. I alt ti forskjellige modeller blir presentert med historisk bakgrunn, sentrale begreper, perspektiv på veilederrolle og metoder. Hvert kapittel inneholder kritikk og innvendinger mot modellene. Teoristoffet blir satt inn i sammenheng med veiledningsekspansjonen og de store veiledningstradisjonene.

Boka innholder også en fortelling om de fire studentene Ellinor, Magne, Mette Kari og Hans og hvordan de reagerer på møtet med veiledningsmodellene. Kombinasjonen av oversiktlige presentasjoner og levende fortellinger gjør at boka passer godt som innføringsbok i pedagogisk veiledning.

Målgruppen er studenter i pedagogisk veiledning, veiledere og praksislærere i yrkes- og profesjonsutdanninger, mentorer for nyutdannede lærere og alle som er interesserte i veiledning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
184
ISBN
9788202405397
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I veiledningens landskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv