Karrieredesign

meningsfull karriere i et foranderlig arbeidsliv

Arbeidslivet er i endring. I dag er livslang ansettelse unntaket, og på godt og vondt er det flere og flere som jobber uten å være ansatt noe sted. I dette landskapet blir det å tenke på karriere ekstra viktig. Les mer
Vår pris
379,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 379,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Arbeidslivet er i endring. I dag er livslang ansettelse unntaket, og på godt og vondt er det flere og flere som jobber uten å være ansatt noe sted. I dette landskapet blir det å tenke på karriere ekstra viktig.

Ved bruk av designtekning og ved hjelp av mange praktiske verktøy viser forfatteren hvordan du kan forstå og utvikle egen karriere eller hjelpe andre med å utvikle sin.


«En inspirerende bok for alle med lærelyst og ambisjoner om et rikt arbeidsliv i stadig utvikling. Her får vi gode verktøy til å bygge kompetanse og læring for en bærekraftig og spennende karriere. Jeg opplever at boken fyller karrierebegrepet med et innhold som revitaliserer det for dagens og fremtidens arbeidsliv.»
Tove Selnes, konserndirektør People, Storebrand ASA

«Boken er velskrevet, lettlest og nyttig, uavhengig av hvor du er i egen karriere. Den gir et nytt perspektiv gjennom bruk av designtenkning og verktøy som du kan bruke i egen utvikling. Den er også viktig for deg som er leder og som er nysgjerrig på hvordan du kan utvikle dine ansatte. La deg inspirere av boken Karrieredesign!»
Ivar H. Kristensen, administrerende direktør, Hovedorganisasjonen Virke

«Dette er en engasjerende, lettlest og nyttig bok med gode pedagogiske grep for å jobbe med egen personlig utvikling og karriere. Forfatteren forklarer godt hvorfor bruk av karrieredesign er en meningsfull og anvendbar metode i et omskiftelig arbeidsliv.»
Andreas Jul Røsjø, administrerende direktør Møller Eiendom

«En etterlengtet bok med en rik verktøykasse for å utvikle egen og andres karriere. Forfatteren språksetter forståelsen for og endring av karriereutvikling på en sterk og original måte. Denne boken kommer til å inspirere mange!»
Arne Svendsrud, forfatter, arbeids- og organisasjonspsykolog

«Dette er en spennende bok. Med utgangspunkt i en god oversikt over trender i arbeidslivet og relevant faglig forankring i anerkjent karriereteori har forfatteren utviklet et spennende konsept som vil hjelpe både unge og eldre å navigere i dagens og framtidas arbeidsliv.»
Erik Hagaseth Haug, ph.d.-karriereveiledning, førsteamanuensis, Høgskolen i Innlandet

Fakta