Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Veiledning i praksis

grunnleggende ferdigheter

Veiledning handler om å utvikle kompetansen til den som blir veiledet, i problemløsning og mestring av faglige oppgaver og utfordringer.

Forfatterne gir en kort oversikt over sentrale modeller i det veiledningsteoretiske landskapet, men legger primært vekten på hvordan man kan lære og øve på grunnleggende ferdigheter i veiledning - i praksis. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Veiledning handler om å utvikle kompetansen til den som blir veiledet, i problemløsning og mestring av faglige oppgaver og utfordringer.

Forfatterne gir en kort oversikt over sentrale modeller i det veiledningsteoretiske landskapet, men legger primært vekten på hvordan man kan lære og øve på grunnleggende ferdigheter i veiledning - i praksis.

Boken presenterer et systematisk treningsopplegg for å utvikle praktiske basisferdigheter, illustrert som grafiske ikoner. Oversikten over ikonene anvendes som hjelpemiddel og støtte i innlæringsfasen, men også som analyseverktøy i praktisk, profesjonell veiledning. Alle oppgaver og øvelser i boken er gruppebaserte, med utgangspunkt i den enkeltes aktuelle veiledningsoppgaver.

Boken dekker både yrkesfaglig veiledning som varer over tid, kortere formater som LØFT og MI og kollega- og gruppeveiledning. Den egner seg for alle med veiledningsansvar, og for yrkesutøvere som skal lære andre å veilede - individuelt eller i gruppe.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
211
ISBN
9788215032078
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veiledning i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Lytt

Edvin Schei
Paperback 
629,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv