Hemsedal

toppturkart

Fri Flyt (Utgiver)

I Hemsedal møter vestlandsnatur østlandsklima. Det skivennlige terrenget har lokket vinterturister i godt over 100 år. Her finner du milevis med langrennsløyper, flott høyfjellsterreng for fjellskiturer, et av Skandinavias beste alpinanlegg og snøsikre toppturfjell. Les mer
Vår pris
319,-

(Falset) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Falset
Legg i
Falset
Legg i
Vår pris: 319,-

(Falset) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

I Hemsedal møter vestlandsnatur østlandsklima. Det skivennlige terrenget har lokket vinterturister i godt over 100 år. Her finner du milevis med langrennsløyper, flott høyfjellsterreng for fjellskiturer, et av Skandinavias beste alpinanlegg og snøsikre toppturfjell. Toppturene spenner fra noen av de mest populære i landet til brattkjøring for de spesielt interesserte.

Dette unike kartet tar utgangspunkt i ruter som er grundig beskrevet i guideboka Toppturer i Hemsedal av Jørgen Aamot. Kartet vil i kombinasjon med boka gi et solid bidrag til planlegging og gjennomføring av din neste topptur i Hemsedal.

På 42 ulike topper finner du over 100 ruteforslag samt inntegna rute for tredagersturen Hemsedalsruta. Alle rutene i kartet er terrengklassifisert, noe som gjør det enklere å velge tur etter vær- og føreforhold, ferdigheter og ambisjonsnivå.

Kartet har også avmerket anbefalte parkeringsplasser. Vis hensyn når du parkerer.

Alle rutene på kartet har sitt unike nummer bestående av tre tall som refererer til fyldige beskrivelser i boka Toppturer i Hemsedal. Det første angir område, det andre fjellet og det tredje rutealternativet. Fjella i Hemsedal er delt inn i 4 områder. Hemsedal øst, Hemsedal sentrum, Hemsedalsfjellet og Grøndalen.

I tillegg til toppturene på ski viser kartet vei til mange andre opplevelser og aktiviteter for enhver smak. For eksempel sommer- og vinterklatring, turstier, fjellskiløyper, fine badeplasser, turstier, langrennsløyper, utsiktspunkt og mye mer.

Bruk kartet for å finne frem til ditt neste eventyr i Hemsedal, uavhengig av årstid.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fri flyt
Innbinding: Falset
Språk: Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
ISBN: 9788293090984
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger