Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Naturatlas for nysgjerrige sjeler

Oppdag overraskende og morsomme naturfenomener. 100 enestående kart viser fascinerende fakta og kunnskap om naturen på kloden vår.

Les mer

199,-

399,- Spar: 200,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Forbløffende fakta verden rundt


Oppdag overraskende og morsomme naturfenomener. 100 enestående kart viser fascinerende fakta og kunnskap om naturen på kloden vår.


Hvem graver mest gull i verden? Hvor finner du verdens eldste trær? Hvor i verden kan du gå lengst sammenhengende rett fram? Hvor er verdens jordskjelvsoner? Hvis du også har lyst å vite hvilke land du skal styre unna hvis du ikke liker regn eller vil minimere risikoen for å bli drept av et giftig bitt eller stikk, hvor Londons hemmelige elver skjuler seg, hvor verdens minste dyr av sin art befinner seg og andre artige dyrefakta, hvilke nasjoner som ikke har havutsikt og hvor du finner øya i en innsjø på en øy i en innsjø på en øy? Da er Naturatlas for nysgjerrige sjeler boka for deg.


Du store, lille verden!
Med kart får du bokstavelig talt perspektiv på tilværelsen, og i Naturatlas for nysgjerrige sjeler viser kartene morsomme, overraskende og utrolige fenomener på jordkloden vår. Oppdag naturfenomener til vanns og på land, på kryss og tvers og fra høyt til lavt. Se hvor naturens vind-, sol-, varme- og vannressurser utfolder seg, hvordan utbredelsen av skog, jordbruk og jakt har endret seg gjennom historien, hvor klodens mest avsidesliggende steder er, dyrearter som er utryddet i vårt eget århundre, oppdag bekken som forbinder Atlanterhavet og Stillehavet og mye mye mer.


Boka er rikt illustrert med iøynefallende visualiseringer til glede for deg som liker både kart, natur og fascinerende fakta. Boka feirer planeten vår – og alle de fantastiske dyrene og plantene vi deler den med.


Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
211
ISBN
9788243014633
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 20 cm
Nr
8206430

Medlemsblad

Utdrag

Kunders vurdering

S
Stin Mæland – 16.11.2022

– Skuffende bok med tanke på nysgjerrige førskolebarn. Boken fanger ikke interessen. Til det er det for mye kart og faktastoff som presenteres på en "oppslagsverkmessig" måte. Sikkert nyttig som oppslagsverk, men ikke som interessant og stimulerende bok for nysgjerrige førskole - eller småskolesjeler.

E
Elin – 15.11.2022

– Fin bok å lese sammen

S
Silja – 15.11.2022

– Rotete bok, uinteressante fakta.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Naturatlas for nysgjerrige sjeler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Handlekurv