Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den store boken om katten

Boka behandler mer enn 275 katteraser, og tar for seg emner som stell, helse og ernæring, anatomi, språk og atferd. Har ordliste og register. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Boka behandler mer enn 275 katteraser, og tar for seg emner som stell, helse og ernæring, anatomi, språk og atferd. Har ordliste og register.

Medlemsvurdering:
Denne boken kan jeg virkelig anbefale til alle katteeiere. Her står det alt om helse, stell og ernæring, anatomi, adferd, språk m.m. Boken har bl.a "lydfiler" du kan scanne inn og høre/se via youtube med en smarttelefon. Boken tar også for seg de aller fleste katteraser, dens opprinnelse, og nøkkelegenskaper. Anbefales på det varmeste.

monica berget

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
288
ISBN
9788231603719
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
The new encyclopedia of the cat
Format
29 x 26 cm

Kunders vurdering

m
monica berget – 10.02.2016

– Denne boken kan jeg virkelig anbefale til alle katteeiere. Her står det alt om helse, stell og ernæring, anatomi, adferd, språk m.m. Boken har bl.a "lydfiler" du kan scanne inn og høre/se via youtube med en smarttelefon. Boken tar også for seg de aller fleste katteraser, dens opprinnelse, og nøkkelegenskaper. Anbefales på det varmeste.

L
Lille søss – 23.10.2008

– Boken "Den store boken om katten" er en utrolig bra kattebok som alle ferske katteeiere burde ta seg en titt i. Selv om de fleste katter er selvstendige trengs det god stell og pass. Denne boken gir deg god informasjon om hva en katt trenger av mat og leker og lignende, hvordan stell katten din må ha, det er med nødvendig informasjon om din katt skulle bli syk, og man får med en god oversikt over mange forskjellige type katteraser om en vil vite mer om en spesiell rase. Det er også mange søte bilder av katter og kattunger i denne boken! Dette er en kattebok som jeg anbefaler til alle nye katteeiere!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store boken om katten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv