Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jesperpus

en helt spesiell katt

Jesperpus er ikke som andre katter. Jesperpus går på ski, på toppturer, han svømmer, rir på hest - eller slapper av oppi tursekken til Matmor. Men Jesperpus er også som katter flest: Han elsker å jakte på fugler og mus og misliker andre katter. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Jesperpus er ikke som andre katter. Jesperpus går på ski, på toppturer, han svømmer, rir på hest - eller slapper av oppi tursekken til Matmor. Men Jesperpus er også som katter flest: Han elsker å jakte på fugler og mus og misliker andre katter.

Jesperpus ble verdenskjent over natten. Først sendte TV 2 en film hvor han går på ski med Matmor, og lynraskt ble filmen spredt i sosiale medier, over hele verden. Han har for lengst fått sin egen blogg og en Facebook-side med over 55 000 følgere. Og ifølge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden!

I denne boken viser Jesperpus oss sine helt unike - og helt ordinære - sider fra sin hverdag som katt. Boken er rikt illustrert og full av gode kattehistorier, samt fakta og smarte tips. Jesperpus er en feelgood-bok til glede, nytte og inspirasjon for alle som elsker katter.

Medlemsvurdering:
Helt underbar bok at både lese eller bare bla i. Herlig tekst og fine bilder. Liker at boka er skrevet ur katteperspektiv. Har haft katter selv i hele mitt liv og kjenner så vel igjen Jespers tanker og følelser kring olike situasjoner.

Barbara Krajnik Olsson

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
144
ISBN
9788202527167
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
23 x 22 cm
Serie
Jesperpus

Bla i boka

Kunders vurdering

B
Barbara Krajnik Olsson – 05.09.2017

– Helt underbar bok at både lese eller bare bla i. Herlig tekst og fine bilder. Liker at boka er skrevet ur katteperspektiv. Har haft katter selv i hele mitt liv og kjenner så vel igjen Jespers tanker og følelser kring olike situasjoner.

A
Anita – 07.03.2017

– Kjøpte denne boka i gave til mor og en til meg selv. Passer godt for alle som liker katter. Fine bilder, historier og gode tips/råd for katteeiere. Gave til alle som har eller tenker på å skaffe katt. Katter er ikke dumme dyr :-)

E
Else – 13.01.2017

– Nydelig bok!

M
Mona – 02.01.2017

– Boken ble veldig godt mottatt av de som fikk den i julegave. Koselig lesing av Norges mest berømte katt.

T
Tom – 29.10.2016

– Kjøpte denne til min mor som er mer enn gjennomsnittet opptatt av katter. Har lest den selv også og må si at dette er en veldig flott bok. Mange fine bilder, en interessant historie om Jesper og mye fin informasjon om katter generelt. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jesperpus:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv