Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gryte i støpejern brun 3,5 liter

Finnes i disse fargene:

799,-
Sendes innen 2 virkedager

Støpejernsgryter fordeler varmen jevnt takket være det tykke materialet i gryten. Støpejern fungerer på alle typer varmekilder, og de er fantastiske på induksjonsplater takket være sin gode varmespredning.

Emaljert støpejern har lenge vært ansett for å være en av de absolutt beste materialene for gryter. Det beste med dem er at de kan brukes på alle slags varmekilder, også induksjon. Det emaljerte støpejernet sikrer en sunn matlaging, som alltid gir et perfekt resultat og bevarer matens gode smak enten den skal kokes, putre på svak varme, grilles, freses eller stekes på høy varme. Dessuten sørger emaljen for at støpejernsgryten er lett å rengjøre og ikke tar til seg smak fra råvarene. Et godt tips er å aldri sette den varme, emaljerte støpejernsgryten rett ned i kaldt vann. Da kan termisk sjokk skade emaljen. La alltid gryten få avkjøle seg før du rengjør den med varmt vann og oppvaskmiddel. Støpejerngryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill og ovn. Tåler opp til 280 grader.

Materiale: Støpejern, emaljert.
Rommer 3,5 liter. (Med 3,5 liter i kjelen er det ca 1,5 cm opp til kanten.) Høyden på gryta er 11,5 cm (uten lokk) og diameter er 24,5 cm (33 cm inkl håndtak).

 

Nr: 8170916

Kunders vurdering

S
Siv Nygård – 05.04.2023

– God til all matlaging.

G
Gøril Henriksen – 08.02.2022

– Fantastisk, kan brukes til det meste. Til eltefritt brød er den uunnværlig.

S
Solveig – 07.02.2022

– Helt super gryte, liker at lokk og håndtak også tåler stekeovn. Har hatt min i mange år nå, like god som dyrere gryter.

S
Solveig – 07.02.2022

– Helt super gryte, liker at lokk og håndtak også tåler stekeovn. Har hatt min i mange år nå, like god som dyrere gryter.

E
Elisabeth – 23.11.2021

– Den er dekorativ, men tung - og håndtaket på lokket og håndtakene på sidene blir veldig varme. Fin å lage grytebrød med. Vanskelig å gjøre ren etter vi hadde klart å brenne mat i den. Belegget i bunnen ble oppskrapet.

Flere produkter fra Leve Kjøkken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv