Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Generell kjemi

grunnlag og prinsipper

Boken er et fullgodt alternativ som pensumbok for kurs i generell kjemi ved universiteter og høgskoler i Norge. Layoutmessig er den lik de store amerikanske lærebøkene i kjemi, i bredt format (21 x 26 cm) og med et stort antall fargebilder og illustrasjoner. Les mer

899,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken er et fullgodt alternativ som pensumbok for kurs i generell kjemi ved universiteter og høgskoler i Norge. Layoutmessig er den lik de store amerikanske lærebøkene i kjemi, i bredt format (21 x 26 cm) og med et stort antall fargebilder og illustrasjoner. Boka er også innbundet i stiv perm. En del av originalbildene er byttet ut med bilder som passer bedre med norsk virkelighet. Det benyttes kun SI-enheter i boka, med unntak av enheter for trykk, der atm og torr benyttes. Faglige termer er søkt tilpasset gjengs praksis ved lærestedene. IUPAC-regler er fulgt ved navnsetting, men også trivialnavn benyttes der dette er naturlig. (IUPACs forslag til gruppenummerering i periodesystemet er ikke fulgt, men følger den gamle standarden med romertall og hovedgrupper (A) og innskuddsgrupper (B).)

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788251919579
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
General chemistry : principles and structure
Format
25 x 22 cm

Kunders vurdering

R
Rupert – 10.06.2005

– Denne boka brukte eg første året som kjemistudent på universitetet i Bergen. Den er veldig grundig og tek opp absolutt alt ein ny kjemistudent treng å vite. Boka er på norsk, og er i tillegg veldig lettlest. Eg meiner at boka er litt for omfattande på enkelte ting. I forhold til amerikanske bøker som berre tek opp eit problem med å illustrere ein eller to eksempel, bruker denne boka gjerne ti eksempel. Det blir litt for mykje, og boka kan nok dermed virke litt masete. Men det gjer den desto betre til oppslagsverk, då svært mange variantar av problemet er tatt opp. Boka har fine, gode og ryddige figurar. Til norsk bok å være er den vel verdt pengane. Passar særs fint for dei som treng tilleggslitteratur på norsk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Generell kjemi:

Kjemi

Alexander H. Sandtorv
Paperback 
319,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kjemi

Alexander H. Sandtorv
Paperback 
319,-
 

1984

George Orwell
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv