Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i kjemi og fysikk

for studenter i sykepleie og helsefag

Innføring i kjemi og fysikk - for studenter i sykepleie og helsefag er boken for deg som skal i gang med å studere anatomi og fysiologi.

Boken gir deg forkunnskap om grunnleggende kjemiske, biokjemiske og fysiske begreper som er nødvendige for å forstå prosesser i menneskekroppen. Les mer

329,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Innføring i kjemi og fysikk - for studenter i sykepleie og helsefag er boken for deg som skal i gang med å studere anatomi og fysiologi.

Boken gir deg forkunnskap om grunnleggende kjemiske, biokjemiske og fysiske begreper som er nødvendige for å forstå prosesser i menneskekroppen. Bokens pedagogiske oppbygning suppleres av oversiktlige figurer, tabeller og relevante kliniske eksempler som er basert på flere års erfaringer med undervisning innen medisinske og naturvitenskapelige emner. De kliniske eksemplene i boken hjelper deg som student til å se sammenhengen mellom naturvitenskapelig kunnskap og klinisk praksis. Det kan gjøre det lettere å forstå hvorfor det er så viktig med naturvienskapelig kunnskap for å kunne følge opp pasientens behandling og pleieforløp.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
113
ISBN
9788205564473
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i kjemi og fysikk:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv