Brødrister Emma

Stelton

Stilren brødrister til den designbevisste kjøkkensjefen. Les mer
Vår pris
1649,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1319,-

Vår pris: 1649,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1319,-

Mer om produktet

En brødrister er alltid praktisk å ha, og når den er så stilig som denne, er det ingen grunn til å gjemme den bort i kjøkkenskapet. Designet er 50-tallsinspirert i lakkert, rustfritt stål, med håndtak i bøk, slik som resten av Emma-serien. Gjør gårsdagens brød litt mer spennende, eller tin frosne brødskiver på et blunk. Brødet får en jevn farge, takket være bruningskontrollen med 7 nivåer, som kan stilles inn fra gyllent til mørkristet brød. Du kan riste to skiver av ulik tykkelse samtidig, og den har selvsagt en egen opptiningsfunksjon for frosne skiver. Den har en helt unik bagelfunksjon, som vil si at den rister kun på den ene siden, og varmer på den andre. Ypperlig til rundstykker! Høyden på risteren sikrer at skivene er lett å få tak i – uten å brenne seg på fingrene.

Steltons prisvinnende serie Emma har en lett retro-twist, hvor datidens formspråk møter nye kombinasjoner av materialer som stål, tre og stentøy.

Mål: 19,5x30,5x20 cm
Materiale: Stål, plast og bøk
Design: HolmbäckNordentoft

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader. Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Fakta