Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

FOODIE elektrisk melkeskummer sort

769,-
Sendes innen 2 virkedager

FOODIE melkeskummer har 3 programmer da den både kan skumme varm og kald melk, samt varme melk uten at det skummes. Beholderen har et innvending NON-stick Teflon® belegg, som sikrer at melken ikke brenner seg fast og gjør beholderen enkel å rengjøre.

Teflon-belegget er fritt for de skadelige flourstoffene PFOA.

Den nye FOODIE-serien fra RIG-TIG består av elektriske apparater til daglig bruk, med et funksjonelt og brukervennlig design. Formspråket er inspirert av 50-tallet og har myke former og matte overflater. De kompakte størrelsene gjør apparatene anvendelige, da de tar liten plass på kjøkkenbenken. Midt i blinken, enten du har et lite kjøkken, eller fulle kjøkkenskap. De stilige produktene får gjerne stå fremme mellom bruk! RIG-TIG er et prisbelønt merke, bestående av kjøkkenutstyr som har en perfekt harmoni mellom form og funksjon. RIG-TIG har fire fokusområder; funksjonalitet, form, miljømessig påvirkning og et overkommelig prisnivå. Fire gode grunner til å velge et produkt fra RIG-TIG!

Materialer: Plast, rustfritt stål, Teflon®
Mål: 19.5 cm x dia 9.5 cm

Elektrisk og elektronisk avfall er produkter som går på strøm eller batteri skal ikke kastes, men leveres til nærmeste gjenvinningsstasjon eller butikk som selger elektriske produkter.
Du kan også levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.
Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Nr: 8194467

Kunders vurdering

G
Gunleik – 22.11.2023

– Kan virkelig anbefale denne. Gir nydelig melkeskum og fungerer med både lettmelk og helmelk. En enkel måte å løfte litt kjedelig traktekaffe til din favoritt café-kvalitet på et blunk. Strø på litt kanel og brunt sukker og len deg tilbake i kontorstolen! Lett å rengjøre er den også.

Flere produkter fra rig-tig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv