Forkle stripete bomull 80x105 blå/hvit

Lexington

Stilig forkle som gjør matlagingen litt morsommere! Les mer
Vår pris
595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Vår pris: 595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Mer om produktet

Beskytt klærne dine fra frukt, stekepanner og grill med dette lekre forkledet i stripete denim. De to praktiske lommene i front har dekorative messingnagler og gjør at du enkelt har kontroll på redskaper og stoppeklokke. Den justerbare remmen i nakken sørger for at forkledet passer like godt til liten som til stor – med andre ord er det ingen unnskyldning for å ikke hjelpe til! Kan vaskes på 40 grader.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 80 x 105 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach