Kjøkkenhåndkle i økologisk bomull stripet rød/hvit

Lexington

Stilrent kjøkkenhåndkle i Lexingtons typiske stil.

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
158,-
Spar
40,-

Førpris: 198,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Vår pris: 158,-
Spar: 40,-

Førpris: 198,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Mer om produktet

Enkel eleganse kan man kalle Lexingtons uttrykk. Dette klassiske kjøkkenhåndkledet har rene linjer og tidløse farger som passer i de aller fleste hjem. Bomullshåndkledet ser stilig ut der det henger, samtidig som det får jobben gjort når det gjelder. En super vertskapsgave neste gang du skal bort på middag!

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x70 cm

Fakta