Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sjelden fugl

«Guadalupe Nettel åpner opp morsrollen for oss, frigjør den fra de sosiale forventningene, og skildrer solidaritet mellom kvinner: Hvis en av dem vakler, tar en annen over.»

El País

Sterk Bookerpris-nominert roman fra Mexico.

Venninnene Laura og Alina har aldri villet ofre friheten for mann og barn. Laura har tatt det drastiske skrittet å sterilisere seg, men da Alina ombestemmer seg og blir gravid, tvinges begge til å forholde seg til morsrollen på måter de aldri kunne forestilt seg. Les mer

399,-
Sendes innen 1 virkedag
Sterk Bookerpris-nominert roman fra Mexico.

Venninnene Laura og Alina har aldri villet ofre friheten for mann og barn. Laura har tatt det drastiske skrittet å sterilisere seg, men da Alina ombestemmer seg og blir gravid, tvinges begge til å forholde seg til morsrollen på måter de aldri kunne forestilt seg. Og mens livene deres blir forandret for alltid, tar noen merkelige fugler bolig på Lauras balkong.

Sjelden fugl er en vakker, nyanserik og klok bok om sorg, vennskap og barnas kraft - barna vi velger å få, barna som dumper inn i livet vårt, barna vi elsker, og barna vi gir opp. Med presisjon og empati skildrer Guadalupe Nettel ambivalensen i det å være mor, den vanskelige balansen mellom egne og andres behov, og den uvurderlige styrken i fellesskap.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
251
ISBN
9788205595378
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
La hija única
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Guadalupe Nettel åpner opp morsrollen for oss, frigjør den fra de sosiale forventningene, og skildrer solidaritet mellom kvinner: Hvis en av dem vakler, tar en annen over.»

El País

«Tar oss inn til kjernen av de eneste tingene som virkelig betyr noe: livet, døden og forholdet vårt til andre.»

Annie Ernaux

«Nettel er et av ledestjernene i moderne latinamerikansk litteratur ... Jeg beundrer hvor naturlig hun bruker språket, hennes motstand mot ornamentikk og kunstgrep, og den nesten stoiske styrken i hennes dype og gjennomtrengende kunnskap om menneskets natur.»

Valeria Luiselli

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjelden fugl:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv