Roma skjerf 90x90 cm gul/rosa/fersken

Elvang

Lekkert og feminint skjerf i silkeblanding. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
1299,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1039,-

Vår pris: 1299,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1039,-

Mer om produktet

Roma skjerf kommer i en myk og lett blanding av silke og ull fra babyalpakka. Skjerfet er vevd og har elegante frynser og et grafisk mønster. De tre delikate fargekombinasjonene gjør det enkelt å finne sin favoritt. Skjerfet er hele 90 x 90 cm stort, noe som gjør at det får mange bruksområder. Bruk det som et sjal over skuldrene når du er kald, eller pynt opp en enkel veske til våren.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale:70 % ull fra babyalpakka, 30 % silke
Mål: 90x90 cm

Rens anbefales.

Skjerfet kommer pakket i en elegant gaveeske.

Fakta