Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bare Alberte

Tredje bind i Alberte-trilogien.Nå i ny, språklig bearbeidet utgave.
I den siste romanen i Alberte-trilogien er Alberte mor til en fem år gammel gutt, og befinner seg omgitt av venner i et sommerhus i Bretagne. Les mer

269,-
Sendes innen 1 virkedag
Tredje bind i Alberte-trilogien.Nå i ny, språklig bearbeidet utgave.
I den siste romanen i Alberte-trilogien er Alberte mor til en fem år gammel gutt, og befinner seg omgitt av venner i et sommerhus i Bretagne. Det som skulle være et idyllisk ferieopphold, utvikler seg i løpet av kort tid til et lavmælt og følelsesladet kammerspill. Det historiske bakteppet for romanhandlingen er mellomkrigstidens Frankrike, der de antityske strømningene var sterke. Dette kommer også til uttrykk gjennom romanpersonene, noe som førte til at til sammen fire boksider i Bare Alberte ble sensurert bort da trilogien skulle utgis samlet i 1941. Nå er disse sekvensene tilgjengelige for første gang siden førsteutgaven.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
285
ISBN
9788205300248
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
14 x 21 cm
Serie
Alberte-trilogien 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

T
Tori – 12.06.2005

– Ikke alle som begynner å lese denne trilogien kommer så langt som til den siste boka, selv med de beste intensjoner til å begynne med. Mange mener den andre boka går litt for trått. Men i denne siste boka tar det seg opp igjen. Alberte viser seg endelig som den sterke kvinnen man hele tiden kan fornemme at hun har gjemt inne i seg. Jeg synes ikke denne er like god som den første boka, men bedre enn den andre. Og man må jo få med seg slutten. Det er verdt det. Du kan ihvertfall begynne på den første og se hvor langt du kommer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare Alberte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dam

Claire-Louise Bennett
Innbundet 
363,- 399,-
 

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
174,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv