Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oliver Twist

"The power of [Dickens] is so amazing, that the reader at once becomes his captive, and must follow him whithersoever he leads."
--William Makepeace Thackeray

The story of the orphan Oliver, who runs away from the workhouse only to be taken in by a den of thieves, shocked readers when it was first published. Les mer

The story of the orphan Oliver, who runs away from the workhouse only to be taken in by a den of thieves, shocked readers when it was first published.

Medlemsvurdering:
Oliver Twist var en av de første litt mer omfattende bøkene jeg leste, og det var et serdeles godt valg. Det er en ordentlig bok, men som ikke samtidig er slitsom å lese, selv om den er skrevet for lenge siden. Den er spennende, og jeg merket at jeg ble mer og mer nysgjerrig for hver eneste side jeg leste. Det at den handler om et barn i en slik situasjon som Oliver gjør også at boken passer like bra til barn som voksne, det er liksom bare tolkningene som blir forskjellige, men effekten er den samme. Jeg anbefaler også å kjøpe Oliver Twist i denne serien, da jeg har opplevd at bøkene både er hendige, fine og solide, noe som er et absolutt pluss med slike bøker som man gjerne leser igjen, låner bort, og vil at kanskje egne barn og barnebarn skal lese en dag.

Avgangs90

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin Classics
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
608
ISBN
9780141192499
Utgivelsesår
2009
Format
21 x 14 cm

Om forfatteren

Charles Dickens (1812-70) was a political reporter and journalist whose popularity was established by the phenomenally successful Pickwick Papers (1836-7). His novels then captured and held the public imagination over a period of more than thirty years, including, A Christmas Carol (1843), A Tale of Two Cities (1859) and Great Expectations (1861).

Anmeldelser

"The power of [Dickens] is so amazing, that the reader at once becomes his captive, and must follow him whithersoever he leads."
--William Makepeace Thackeray

Kunders vurdering

A
Avgangs90 – 25.08.2009

– Oliver Twist var en av de første litt mer omfattende bøkene jeg leste, og det var et serdeles godt valg. Det er en ordentlig bok, men som ikke samtidig er slitsom å lese, selv om den er skrevet for lenge siden. Den er spennende, og jeg merket at jeg ble mer og mer nysgjerrig for hver eneste side jeg leste. Det at den handler om et barn i en slik situasjon som Oliver gjør også at boken passer like bra til barn som voksne, det er liksom bare tolkningene som blir forskjellige, men effekten er den samme. Jeg anbefaler også å kjøpe Oliver Twist i denne serien, da jeg har opplevd at bøkene både er hendige, fine og solide, noe som er et absolutt pluss med slike bøker som man gjerne leser igjen, låner bort, og vil at kanskje egne barn og barnebarn skal lese en dag.

T
Taran – 12.06.2005

– Dette er en av verdenshistoriens mest kjente bøker. Historien om den foreldreløse Oliver Twist som rømmer fra barnehjemmet og ender opp som lommetyv på gata i London. Ved hjelp av et bredt persongalleri og et enda bredere språk, formidler Charles Dickens denne historien på en måte som ingen andre kunne ha klart. Denne fortellingen er rørende og kan få frem en tåre i øyekroken til den mest hardbarkede leser. Den byr på mange oppturer og nedturer, og hver gang man tror at nå skal det gå bra, skjer det noe fullstendig uforutsett som snur hele historien opp ned. Så gjenstår det bare å se om alt ender godt i denne fantastiske klassikeren.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oliver Twist:

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
229,-
 
Papirfly
3 for 2

Papirfly

Liv Gulbrandsen
Innbundet 
99,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv