Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tess av slekten d'Urberville

roman

Tess, det eldste barnet til en drikkfeldig bonde, blir tvunget til å oppsøke den adelige familien faren har fått det for seg at de er i slekt med. Hun blir voldtatt av sønnen i huset, Alec, og drar hjem der hun føder sønnen, Sorrow, som dør etter noen få uker. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Tess, det eldste barnet til en drikkfeldig bonde, blir tvunget til å oppsøke den adelige familien faren har fått det for seg at de er i slekt med. Hun blir voldtatt av sønnen i huset, Alec, og drar hjem der hun føder sønnen, Sorrow, som dør etter noen få uker.

Noen år senere treffer Tess den unge prestesønnen Angel, som hun gifter seg med, mot hans families vilje. Da hun forteller ham om Alec og Sorrow, forlater han henne, og igjen er Tess alene. Det er som Alecs elskerinne Angel finner henne da han angrer sin oppførsel og reiser tilbake til Tess. Desperat prøver hun å bevise for ham at hun er villig til å gjøre hva som helst for å vinne tilbake hans kjærlighet og få hans tilgivelse. Tess er en sterk og selvstendig kvinne, som på tross av at hun prøver å gjøre det som er rett, blir møtt av samfunnets dobbeltmoral og fordømmelse. Hun blir et offer for omstendigheter hun ikke har kontroll over, og konsekvensene blir fatale.

Detaljer

Forlag
Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
499
ISBN
9788274884120
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Tess of the d'Urbervilles
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tess av slekten d'Urberville:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Chiquitita
Ny!

Chiquitita

Pedro Carmona-Alvarez
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv