Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vinter i Bellapalma

Bellapalma var en fredelig italiensk fiskerlandsby. Romanen skildrer hvordan turismen med bl.a. dampskip og jernbane truer med å oppløse de sosial mønstrene i det lille samfunnet. Fiskerne gjør et fortvilet forsøk på å snu utviklingen. Les mer

169,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Bellapalma var en fredelig italiensk fiskerlandsby. Romanen skildrer hvordan turismen med bl.a. dampskip og jernbane truer med å oppløse de sosial mønstrene i det lille samfunnet. Fiskerne gjør et fortvilet forsøk på å snu utviklingen. Det gjelder deres eget næringsgrunnlag. Fisket er i ferd med å forsvinne. Første gang utgitt i 1958.

Medlemsvurdering:
Dette er Bjørneboe på sitt morsomste. Og sannsynligvis den eneste boken hvor han faktisk bruker humor istedetfor sinne for å si det han mener er riktig. Boken tar for seg en liten, spansk fiskerby, hvor turismen truer med å ødelegge for fiskerne. Fiskerene planlegger en revolusjon. Bjørneboe gjør narr av absoullt alt i denne boken, men selvfølgelig aller mest fiskerbyens autoriteter, som får gjewnnomgå så det holder. Det morsomste med hele boken er kanskje hele eden planlagte revolusjonen, som egentlig går til helvete, fordi de ikke tenkte gjennom det skikkelig. En veldig lettlest bok, i forhold til ganske mye annet av Bjørneboe. Knallmorsom og veldig god. Jeg anbefaler den til alle, uavhengig om de har et forhold til Bjørneboe fra før, eller ikke.

- NekraN

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
135
ISBN
9788253025025
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

-
- NekraN – 25.04.2006

– Dette er Bjørneboe på sitt morsomste. Og sannsynligvis den eneste boken hvor han faktisk bruker humor istedetfor sinne for å si det han mener er riktig. Boken tar for seg en liten, spansk fiskerby, hvor turismen truer med å ødelegge for fiskerne. Fiskerene planlegger en revolusjon. Bjørneboe gjør narr av absoullt alt i denne boken, men selvfølgelig aller mest fiskerbyens autoriteter, som får gjewnnomgå så det holder. Det morsomste med hele boken er kanskje hele eden planlagte revolusjonen, som egentlig går til helvete, fordi de ikke tenkte gjennom det skikkelig. En veldig lettlest bok, i forhold til ganske mye annet av Bjørneboe. Knallmorsom og veldig god. Jeg anbefaler den til alle, uavhengig om de har et forhold til Bjørneboe fra før, eller ikke.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vinter i Bellapalma:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sicilia

Yngve Kvistad
Innbundet 
409,- 449,-
 

SVK

Roald Dahl
Innbundet 
272,- 299,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv