Over skyene - Kilian Jornet

Over skyene

fjellenes vesen, en utøvers landskap, og hvordan jeg fant min egen vei til toppen av verden

; Rune R. Moen (Oversetter)

Kilian Jornet har presset kroppen sin til det ytterste. Han har vært alvorlig skadet, har utsatt seg for stor risiko og har oppnådde rekorder som har overrasket klatrere, skikjørere og løpere over hele verden. Les mer
Vår pris
279,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 279,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Kilian Jornet har presset kroppen sin til det ytterste. Han har vært alvorlig skadet, har utsatt seg for stor risiko og har oppnådde rekorder som har overrasket klatrere, skikjørere og løpere over hele verden. Med tilsynelatende enkelhet, har han oppnådd det som virket umulig. Men ingenting er resultat av tilfeldigheter: Siden barndommen har han trent kropp og sinn, og han har forberedt seg grundig på både suksess og fiasko. Jornet har utforsket grensene for hvor mye motstand et menneske kan tåle, og hans prestasjoner, som dobbel bestigning av Mount Everest, er vanskelig å gjøre etter ham.


På høyden av sin strålende karriere, har Kilian Jornet samlet erfaringene sine i en ærlige og vital bok. Gjennom levende og fascinerende fortellinger fra fjellheimen, lærer vi at ingenting er umulig. Han gir oss en verdifull leksjon som oppmuntrer oss til å realisere våre drømmer, å løpe med lidenskap og frihet, og, viktigere enn alt å annet - å nyte fjellet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202712013
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Res és impossible
Format: EPUB
Filstr: 2.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger