Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Falsk alarm

hvordan klimapanikk koster oss titusener av milliarder kroner, skader de fattige, og ikke bidrar til en bedre verden

Lomborg har et annet perspektiv på klima og klimatiltak enn det som ellers preger fremstillingen i mediene og den rådende konsensuspolitikken. Spørsmålene han stiller, er om det er fornuftig å ha et ensidig fokus på klimagassutslipp, og om det finnes en bedre og mer effektiv utnyttelse av ressursene som stilles til rådighet for å begrense utslippene. Les mer

317,-

348,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Lomborg har et annet perspektiv på klima og klimatiltak enn det som ellers preger fremstillingen i mediene og den rådende konsensuspolitikken. Spørsmålene han stiller, er om det er fornuftig å ha et ensidig fokus på klimagassutslipp, og om det finnes en bedre og mer effektiv utnyttelse av ressursene som stilles til rådighet for å begrense utslippene.

Skrevet om FALSK ALARM
«Dette er en svært viktig og fremragende begrunnet bok. Både de som er overbevist om at klimaendringer ikke skjer, og de som mener katastrofen er nær forestående, burde lese den og vite at de kan stole på at Lomborgs omhyggelige analyse vil gi dem et korrekt syn. Resten av oss kan bli skremt av hans nådeløse avsløring av at verden bruker en formue på å gjøre de fattiges situasjon og miljøets tilstand enda verre med tåpelig og kostbar politikk.»
- Matt Ridley, forfatter av How Innovation Works

«Bjørn Lomborg er noe så sjeldent som en klarsynt realist når det gjelder klimaendringer. I Falsk alarm hevder han at det ville være tåpelig å la være å gjøre noe som helst for å forberede seg på en varmere planet, men at det ville være enda tåpeligere å late som om vi gjør noe som i betydelig grad vil redusere utslipp av karbondioksyd når vi ikke gjør det. Samtidig vil det bety store kostnader å gjøre alvor av å skjære ned på CO2-utslipp. Som Lomborg sier: Det dør mange flere som et resultat av fattigdom og sykdommer hvert år enn som en konsekvens av global oppvarming. Som i tidligere tider er vi mennesker i stand til å tilpasse oss til klimaendringer på måter som i betydelig grad reduserer de skadelige effektene uten å kvele den økonomiske veksten. For å få vite hvordan må du lese Falsk alarm.
- Niall Ferguson, Hoover Institution, Stanford University

«Bjørn Lomborgs nye bok er et databasert, menneskesentrert motstykke til den ofte apokalyptiske diskusjonen som karakteriserer effekten av menneskelig aktivitet på det globale klimaet. Grundig, fengslende og først og fremst fornuftig og p

Detaljer

Forlag
Wigestrand
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
366
ISBN
9788281402652
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
False alarm
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Falsk alarm:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bibelen
Ny!

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
655,- 749,-
 

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv