Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gjenoppdagelsen av jorden

10 samtaler om naturens fremtid

Jorden er i ferd med å endre seg. Over halvparten av de flyvende insektene har forsvunnet i Europa, permafrosten har begynt å tine og korallrevene har begynt å blekne og dø. Situasjonen innbyr til en panikk som vi ofte velger å undertrykke, siden det meste oppleves som normalt. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Jorden er i ferd med å endre seg. Over halvparten av de flyvende insektene har forsvunnet i Europa, permafrosten har begynt å tine og korallrevene har begynt å blekne og dø. Situasjonen innbyr til en panikk som vi ofte velger å undertrykke, siden det meste oppleves som normalt.

Men hvis miljøkrisen skal bli til en omvending som ikke skjer motvillig og halvveis, men helhjertet og inspirert, er vi nødt til å ha tro på vår egen evne til forandring. Den felles krisen kan føre oss sammen istedenfor å splitte oss.

I «Gjenoppdagelsen av jorden» har Anders Dunker intervjuet ti av verdens ledende miljøtenkere. Hvordan ser situasjonen for jorden ut, akkurat nå? Kan vi lykkes med å endre adferden vår, og hva skal til for å endre kurs?

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
262
ISBN
9788243012912
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Gjenoppdagelsen av jorden
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gjenoppdagelsen av jorden:

Blå

Maja Lunde
Nedlastbar lydbok 
139,- 169,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv