Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klimaparadokset

Jens Stoltenberg om vår tids største utfordring

Alvoret i klimaproblemet vokser. Verdens politiske ledere klarer ikke å bli enige om hvordan problemet skal løses, og de sliter med å finne ut hvordan hensynet til klimaet skal ivaretas samtidig som fattigdommen skal bekjempes. Les mer

0,-
E-bok
Ikke i salg
Alvoret i klimaproblemet vokser. Verdens politiske ledere klarer ikke å bli enige om hvordan problemet skal løses, og de sliter med å finne ut hvordan hensynet til klimaet skal ivaretas samtidig som fattigdommen skal bekjempes. I Norge er det strid om hvordan utslippskutt skal gjennomføres, og om hvordan ambisjonen om å være et klimapolitisk foregangsland skal kunne kombineres med rollen som storeksportør av olje og gass.

Midt i dette står statsminister Jens Stoltenberg. I 20 år har han vært en aktør i norsk og internasjonal klimapolitikk. Hvilken rolle har han? Er han en internasjonal pådriver for en ambisiøs klimaavtale - eller en selger for norske oljeselskaper og norsk oljeteknologi? Er han en leder som styrer Norge mot lavutslippssamfunnet - eller en bremsekloss for klimatiltak som monner?

Dette er en e-bok.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203292774
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Klimaparadokset

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klimaparadokset:

Blå

Maja Lunde
Nedlastbar lydbok 
139,- 169,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv