Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

ABC i kognitiv terapi

startbok for helsearbeidere

Kognitiv terapi er en nyttig samtalemetode ved både psykiske og fysiske helseplager. Følelsene våre påvirkes av hvordan vi tenker, og hva vi gjør. Denne grunntanken i kognitiv terapi er logisk og intuitivt forståelig. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Kognitiv terapi er en nyttig samtalemetode ved både psykiske og fysiske helseplager. Følelsene våre påvirkes av hvordan vi tenker, og hva vi gjør. Denne grunntanken i kognitiv terapi er logisk og intuitivt forståelig. Det er imidlertid ikke fullt så enkelt å bruke metoden i praksis i samtale med andre mennesker. «Simple theory - sophisticated practice,» sier engelskmannen.
ABC i kognitiv terapi er skrevet for at studenter og behandlere som har gått på kurs i kognitiv terapi, skal ha større sjanser til lykkes når de prøver metoden i praksis. Boka er skrevet i et enkelt språk, og kan leses med utbytte også av pasienter og pårørende. Denne 2. utgaven er gjennomgående revidert og oppdatert.
Egil W. Martinsen, Erik Falkum, Ole Rikard Haavet og Jan Ivar Røssberg er alle erfarne behandlere og forskere som har undervist i kognitiv terapi i mange sammenhenger, ikke minst for medisinstudenter ved Universitetet i Oslo.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
114
ISBN
9788245038088
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på ABC i kognitiv terapi:

DBT

Marsha M. Linehan
Paperback 
659,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv
99,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Pust

Audun Myskja
Innbundet 
390,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv