BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kropp og sinn

fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapi

Kropp og sinn er en enhet, og fysisk aktivitet styrker psykisk helse. Denne boka beskriver hvordan aktivitet påvirker sinnet, og tegner opp det vitenskapelige grunnlaget for å anbefale fysisk aktivitet i forebygging og behandling av psykiske lidelser. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Kropp og sinn er en enhet, og fysisk aktivitet styrker psykisk helse. Denne boka beskriver hvordan aktivitet påvirker sinnet, og tegner opp det vitenskapelige grunnlaget for å anbefale fysisk aktivitet i forebygging og behandling av psykiske lidelser. For en inaktiv person er fysisk aktivitet en atferdsendring, og forfatteren beskriver mosjon og bevegelse som et element i kognitiv terapi.

Boka integrerer teori og praksis. Målgruppen er studenter, helsepersonell og brukere. For å gjøre stoffet levende har forfatteren illustrert temaene med pasientfortellinger, dikt og utdrag fra litterære tekster.

Egil W. Martinsen er professor ved Universitetet i Oslo og overlege ved Klinikk psykisk helse og avhengighet ved Oslo universitetssykehus. Han er spesialist i psykiatri og godkjent veileder i kognitiv terapi. Hans medisinske doktorgrad fra 1989 omhandler fysisk aktivitet som behandlingsmetode ved psykiske lidelser, og han har mer enn 30 års erfaring som kliniker og forsker på dette fagområdet.

Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
210
ISBN
9788245024975
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Kropp og sinn
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kropp og sinn:

DBT

Marsha M. Linehan
E-bok 
549,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fryd
199,-

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
199,- 299,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv