Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Edgar Ludl

mesterkokk og matpionér

«Eg kan ikkje hugse å ha lese ei så interessant bok om mat og matkultur som denne boka om Edgar Ludl. Ein ting er at boka er innhaldsrik og har portrett av Ludl, mathistorie og oppskrifter. Boka fortel også om korleis ein innvandrar møtte den norske matku

Tidsskriftet KULT (nr. 2, 2020)

PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.

Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER
Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge.

Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord.

Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.

www.edgarludl.no

Detaljer

Forlag
Meen forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
257
ISBN
9788269164305
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
29 x 23 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Eg kan ikkje hugse å ha lese ei så interessant bok om mat og matkultur som denne boka om Edgar Ludl. Ein ting er at boka er innhaldsrik og har portrett av Ludl, mathistorie og oppskrifter. Boka fortel også om korleis ein innvandrar møtte den norske matku

Norunn Askeland, Tidsskriftet KULT (nr. 2, 2020)

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Edgar Ludl:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv