Familiemat
noe godt hver dag
Andreas Viestad ; Mette Randem (Fotograf)
Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig
hverdagsmat.
Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Les mer
Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
409,-
Spar:
40,-Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig
hverdagsmat.
Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting.
Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling.
Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.
Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting.
Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling.
Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.
- FAKTA
-
Utgitt:
2018
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 304
ISBN: 9788202591571
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 21 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger