Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fredag hele uka

"Mye å bli inspirert av her, noe fotograf Kirknes også skal ha sin del av æren for. Fredag hele uka følger årstidene og er dermed en kokebok du kan ta frem. Når som helst."

Bergensavisen

Kokke-Lises entusiasme for god mat nærmest lyser fra sidene i denne praktfulle boka. Her finner du oppskrifter på varmende høstmat, turmat, mat til hagefest, påskemat, festmat, grillmat og søtmat - og alt gir vann i munnen! Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med mennesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul.

T.v.: Stekt torsk med olivenpuré. T.h.: Tilslørte bondepiker. Bilder fra boka.

Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boka, og svært glad og mett av å bruke den.

Lise Finckenhagen begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste poster i VG og NRK Nitimen.

 

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
387
ISBN
9788281691421
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
28 x 25 cm
Nr
9022139

Anmeldelser

"Mye å bli inspirert av her, noe fotograf Kirknes også skal ha sin del av æren for. Fredag hele uka følger årstidene og er dermed en kokebok du kan ta frem. Når som helst."

Bergensavisen

«Har du tenkt å kjøpe EN kokebok i år, så er dette boka! Bare det å lese kapittelinndelingen kan sette en i godt humør, slik som "Når løvet faller", "Ut på tur med noe godt på lur", "Hageparty", "Gode venners lag" og ikke minst "Kvinner som elsker karbo". Her skal det utprøves mange lekre og velsmakende retter. Magnar Kirknes har tatt bildene som virkelig får tennene til å løpe i vann.»

Lisbeth Fosser, Vi i Villa

"Herlig, humørfylt og fristende kokebok av en flink kokk. Oppskrifter man faktisk tør å prøve seg på!"

Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad

"Oppskrifter for alle som har lyst til å kose seg"

Allers

"Dette er en fantastisk kokebok med oppskrifter som hverken tar lang tid eller krever mangeårig kokkeskole. En sikker julegavevinner."

Bok og Samfunn

«Herlige retter som kan serveres hver dag. Nam!»

Reidun Kjelling Nybø, Avisa Nordland

«Inneholder et flott spenn av oppskrifter, med informative bilder til alle.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Boken Fredag hele uka er en omfangsrik og fristende bok som inneholder deilige matretter til hverdag og fest."

Norsk Ukeblad

"Svært vellykket og veldreid kokebok. Oppskriftene er uvanlig godt presentert, og bildene følger opp. De er ikke fjongere enn at en hver leser med litt praksis vil våge å gi seg i kast."

Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fredag hele uka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv