Fredag hele uka

; Magnar Kirknes (Illustratør)

Kokke-Lises entusiasme for god mat nærmest lyser fra sidene i denne praktfulle boka. Her finner du oppskrifter på varmende høstmat, turmat, mat til hagefest, påskemat, festmat, grillmat og søtmat - og alt gir vann i munnen! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Fredag. Ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med mennesker vi er glad i. Med denne boka blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul.

T.v.: Stekt torsk med olivenpuré. T.h.: Tilslørte bondepiker. Bilder fra boka.

Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder 240 av Lise Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger! Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boka, og svært glad og mett av å bruke den.

Lise Finckenhagen begynte hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle som 16-åring og har siden opparbeidet seg et ry som en av Norges dyktigste kokker. Hun er også en svært populær formidler av kokekunst gjennom sine faste poster i VG og NRK Nitimen.

 

Fakta