God mat hele uka
«Lise byr på nytelser fra mandag til søndag ... God mat hele uka inneholder utrolig mye spennende og fargerik mat med inspirasjon fra hele verden.»
Per A. Borglund, Mat fra Norge
Lise Finckenhagens mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskriftene på en enkel og god måte, har gjort henne til en av landets mest folkekjære kokker. I denne boken finner du 130 av folkets favoritter – for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger – fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det ryddet rikelig med plass til Finckenhagens søte fristelser.
Les merLise Finckenhagens mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskriftene på en enkel og god måte, har gjort henne til en av landets mest folkekjære kokker. I denne boken finner du 130 av folkets favoritter – for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger – fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det ryddet rikelig med plass til Finckenhagens søte fristelser.
Detaljer
- Forlag
- Font
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 299
- ISBN
- 9788281695122
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2019
- Originaltittel
- God mat hele uka
- Format
- 28 x 22 cm
- Nr
- 8150753
Bla i boka
Anmeldelser
«Lise byr på nytelser fra mandag til søndag ... God mat hele uka inneholder utrolig mye spennende og fargerik mat med inspirasjon fra hele verden.»
Per A. Borglund, Mat fra Norge