Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hellstrøms hemmeligheter

mat med kjærlighet

«God mat på bordet er et resultat av å leke seg fram,» sier Hellstrøm. Han deler sine beste tips i enkle og smaksrike retter så vi alle kan skape litt matmagi hjemme.

Beste norske kokebok 2020

Hellstrøms hemmeligheter. Mat med kjærlighet er kåret til Beste norske kokebok 2020 i konkurranse med 19 andre kokebøker. Det er 13. gang prisen for Beste norske kokebok deles ut, og bak kåringen står Apéritif og Norli.

Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Beste norske kokebok 2020

Hellstrøms hemmeligheter. Mat med kjærlighet er kåret til Beste norske kokebok 2020 i konkurranse med 19 andre kokebøker. Det er 13. gang prisen for Beste norske kokebok deles ut, og bak kåringen står Apéritif og Norli.

Få smaken på det gode liv

Finnes det en oppskrift på godt liv? Eyvind Hellstrøm deler oppskriftene på over hundre nydelige, smakfulle retter som gjør det til en glede å samles rundt matbordet både til hverdags og fest.

God mat gjør livet bedre
Det er lett å være enig med mesterkokken i at nettopp måltidene er en viktig ingrediens i et godt liv, uansett hvor mange man er rundt bordet. Nå som vi er ekstra varsomme med hvem vi kan møte og kanskje har litt ekstra tid til å lære oss nye kunster på kjøkkenet, er dette et skattkammer av kommende, gode matopplevelser.

Fantastiske oppskrifter og tips om hemmelighetene som tilfører det lille ekstra

Kokkens lure tips
I Hellstrøms hemmeligheter får du over hundre fantastiske oppskrifter og tips om finessene og hemmelighetene som tilfører rettene det lille ekstra. Hellstrøms entusiasme og uforbeholdne glede og kjærlighet til god mat med rene, gode råvarer er smittende, og alle oppskriftene er illustrert med vakre fotografier av de fristende rettene. «Hemmeligheten er å gjøre det enkelt,» sier Eyvind Hellstrøm.

Alle kan!
«Eyvinds mat er ikke vanskelig å lage,» skriver kjæresten Anita Rennan i forordet. «Den består av noen få ingredienser og handler om å gjøre ting i riktig rekkefølge,» forsikrer hun, og tilføyer at mesterkokkens mat alltid inneholder noen korn av noe nytt og spennende. Det er hun som har tatt de flotte bildene i boka.

Kåret til Beste norske kokebok 2020!

Utsøkte kombinasjoner
Boltre deg i Hellstrøms utmerkede oppskrifter på supper, sauser, sjømat og fisk, kjøtt og grønnsaker, ris- og pastaretter, toast, søndagsbrunsjer og desserter. Du blir garantert sulten og inspirert av å bla i boka, og glad og mett av de gode rettene – enkle, rene komposisjoner av råvarer og urter, sauser og tilbehør.

Det er bare å glede seg til å invitere til bords!

«Det handler mest om glede og omtanke for dem som sitter til bords. Mat i det daglige skal ikke være perfekte kunstverk. Det må bare smake godt og ha den vitaliteten som gir god stemning.»
Eyvind Hellstrøm

 

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
254
ISBN
9788248926207
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
27 x 22 cm
Nr
8174504
Priser
Norlis kokebokpris 2020

Medlemsblad

Utdrag

Om forfatterne

Eyvind Hellstrøm (f. 1948) er Norges mest kjente mesterkokk med en rekke bokutgivelser og tv-programmer bak seg. Sammen med Truls Svendsen er han tv-aktuell i ny sesong av 'Truls à la Hellstrøm'. Hellstrøm var kjøkkensjef på gourmetrestauranten Bagatelle i 27 år. Han har den populære Instagram-kontoen «hellstroms_verden», som han driver sammen med kjæresten, Anita Rennan.

Anita Rennan (f. 1980) er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse i flere tv-programmer. Hun har en lidenskap for fotografering og deler interessen for reise og mat med sin livspartner, Eyvind Hellstrøm.

Kunders vurdering

H
Hilde Langseth Havn – 29.06.2021

– Gode enkle rette

M
Marta Eldøy – 10.02.2021

– Boken hadde fått mange gode vurderinger, så jeg gav den i julegave til en med gode kokkekunskaper og som liker å lage spennende, nye matretter. Hun var svært fornøyd med gaven!

K
Knut Sigurd Hjelmseth – 09.02.2021

– Hellstrøms hemmeligeheter

E
Eva Berg Rasmussen – 13.01.2021

– Veldig bra. Jeg vil prøve de fleste oppskriftene

E
Eva Berg Rasmussen – 13.01.2021

– Veldig bra. Jeg vil prøve de fleste oppskriftene

L
Lilly K. Lillebuen – 12.01.2021

– Mange gode oppskrifter, flott presentert!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hellstrøms hemmeligheter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv