Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Inn med sølvskje

Bagatellemat gjort forståelig

Jeg har en enorm bunke kokebøker, og det morsomste er å lage ting jeg aldri har laget før. Det jeg ikke synes er fullt så morsomt, er kokebøker som er totalt ubegripelige. Kokebøker som får meg til å føle meg dum. Les mer

410,-

450,- Spar: 40,-

Innbundet
Utsolgt
Jeg har en enorm bunke kokebøker, og det morsomste er å lage ting jeg aldri har laget før. Det jeg ikke synes er fullt så morsomt, er kokebøker som er totalt ubegripelige. Kokebøker som får meg til å føle meg dum. Selvsagt finnes det kokebøker på markedet som er så enkle at selv en komplett tomsing kan klare å følge dem, men der er jo ofte problemet at maten er dørgende kjedelig. Jeg har ikke noe behov for en inn med teskje-forklaring på hvordan man lager kjøttpudding. Norges muligens trøtteste middagsrett. Jeg vil ha det inn med sølvskje. Jeg vil ha fantastisk mat gjort forståelig. Jeg hadde lyst til å lære noen få av alle de tingene Eyvind Hellstrøm kan. Bagatelle i Oslo er den eneste restauranten i Norge med to stjerner i Guide Michelin, og Eyvind er mannen bak restauranten. Alle oppskrifter i denne boken er det Eyvind som har komponert, jeg har listet meg rundt ham og skrevet ned det han har gjort, også har jeg dratt hjem til mitt eget kjøkken og laget alle rettene en gang for å forsikre meg om at notatene stemte. Jeg har stilt en rekke dumme spørsmål og noen ganske gode, vi har ledd og jeg har lært masse. Jeg håper denne boken får deg også til å le, og selvfølgelig til å lære.

Detaljer

Forlag
Pantagruel
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788279002956
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
30 x 26 cm
Nr
9001859

Kunders vurdering

R
Ragnhild – 30.07.2009

– Dette må da være verdens kjedeligste kokebok! En bok med store nærbilder av ting som hvitløk og slikt. Oppskriftene er og ikke noe man kan bruke til hverdags, ikke til enkle fester heller. Om du planlegger en sju retters elegant meny der du først skal springe rundt i fem butikker for å få alle ingrediensene, så stå fem timer på kjøkkenet, så er dette den ideelle kokebok. Greit at alle oppskriftene er lette å lese og godt beskrevet , men hva hjelper det når dette ikke er mat som jeg synes noe om? Jeg ble heller ikke inspirert til å stå bak grytene etter å ha lest denne boken. Selv det å bare "kose"-lese i denne synes ikke jeg var noe morsomt. Nei dette er ikke en kokebok etter mitt hjerte!

U
Unn – 11.02.2008

– Dette er årets morsomste kokebok. Boka kan nytes både for oppskriftene og humoren. Anne-Kat har skrevet et kort, til tider hysterisk morsom innledning til stort sett hver oppskrift. Hver oppskrift er godt forklart, med ekstra utfyllende kommentarer i margen. I tillegg er hver matrett presentert med utrolig lekre bilder. Så selv om man kanskje ikke kommer til å lage noe av maten her så anbefales boka til å sitte å drømme seg bort i. I tillegg har Hærland og Hellstrøm laget en nettside som heter solvskje.no. Der får man se videosnutter av ting som er for vanskelig å forklare skriftlig, samt vintips, nye oppskrifter og muligheten til å sende inn spørsmål til forfatterne. Liker du humoren til Anne-Kat og god mat, så er dette boka for deg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Inn med sølvskje:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv