Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lises jul

mine beste oppskrifter

«Denne boken er full av de deiligste julematoppskrifter i tillegg til mye annen god mat. Virkelig en bok å kose seg med.»

Hjemmet

Dyktige Lise Finckenhagen gir julematen et løft med fristende følgesvenner til de gode, gamle juleklassikerne. La sansene beruses av deilig hjemmelaget snacks, julemat og tilbehør! Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Julestemning og søte barndomsminner kommer med de gode duftene fra kjøkkenet når vi koser oss med julebaksten og julematen. Grip forkleet og puss kakeboksen og fest-tallerkenene, og gjør klar for kjøkken-høytiden!

I advents- og juletiden koser vi oss med tradisjonene og skaper nye med venner og familie. La gjerne ribba og pinnekjøttet få noen ekstra fristende følgesvenner i år, som vintercoleslaw og honningstekte epler, svisker og løk. Eller kanskje trenger du en liten pause fra høytidens tradisjonelle etegilde? deg inspirere til å prøve noe nytt, eller jass opp en gammel traver.

FRISTENDE FØLGESVENNER Fyll huset med duftene av de beste julerettene og overrask gjestene med fristende, smakfullt tilbehør. Visste du at fi ntskårede grønnsaker ikke bare ser lekkert ut, men smaker bedre også? Med Lise Finckenhagens sprø og friske salater kan du løfte en tung juletallerken til nye, lettere og fargerike høyder til glede for dem rundt festbordet. Alle julens gode saker kan varieres og harmoniseres med farger, konsistenser og smaker. Tilsett sødme, sprøhet og syrlighet! Skap duftende minner, fyll huset med aroma av kardemomme, nellik, stjerneanis og ekte kanel. Lag dessertbonanza, gi bort hjemmelagede godsaker, fyll hjemmet med dufter, smaker og glade gjester!

Lises beste juleoppskrifter

  • Konfekt – hjemmelagede lekkerbiskener
  • Julens tilbehør – fristende følgesvenner til tradisjonsrike retter
  • Julebakst – fyll kakeboksen med Lises favoritter
  • Spiselige gaver – like koselig å gi bort som det er å få
  • Alternativ jul – nye vrier på julerettene
  • Duften av jul – tradisjonen tro, julens sikre vinnere
  • Julebrunch og restefest – julens pålegg og den herlige restematen
  • Dessert – en bugnende, søt avslutning

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
252
ISBN
9788281693883
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Lises jul
Format
26 x 22 cm
Nr
8090890

Om forfatteren

LISE FINCKENHAGEN (f. 1976) er en anerkjent norsk kokk, mest kjent fra Frokost-TV. Hun startet som lærling 17 år gammel. I sin tid som dessertsjef ved Bagatelle på slutten av 1990-tallet ble hun årets unge kokk 1998, og hun konkurrerte om å bli Årets kokk 1999 for deltakelse i den internasjonale Bocuse d’Or 2001. Det var første gang kvinner deltok. Hun har også jobbet på Oro. Fra 2004 var hun «Kokke-Lise» i Frokost-TV.

Bla i boka

 

Anmeldelser

«Denne boken er full av de deiligste julematoppskrifter i tillegg til mye annen god mat. Virkelig en bok å kose seg med.»

Hjemmet

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lises jul:

Fyr opp!
Ny!

Fyr opp!

Kristoffer Tømmerbakke
Innbundet 
349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv